Hírek a cipők, táskák világából

A hírek életünk szerves részét képezik. Míg évszázadokkal ezelőtt az információáramlás lassú és nehézkes volt, ma, az internet világában már szinte minden pillanatok alatt megtörténik. Kis majom született egy állatkertben? Akár élőben is megnézhetjük. Kedvenc együttesünk koncertezik? Alig jön ki a hír, már meg is vehetjük és ki is nyomtathatjuk magunknak a belépőjegyet.

Aztán itt vannak a komolyabb hírek. Közélet, politika, gazdaság. Katasztrófák, balesetek, csupa szörnyűség. Pedig ezek is ugyanúgy életünk részei. A minap este, már fáradtan épp a netet böngésztem, mikor az egyik barátnőm elküldte egy webáruház linkjét.

Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu – azt mondta, ha jót akarok, itt vásárolok. És milyen igaza lett. Hisz a cipomarket.hu oldalon tényleg mindent lehet kapni, amire csak szükség lehet. Cipőket, szandálokat, táskákat, bakancsokat, papucsot.

Szóval a nagy hírkavalkádban érkezett ez a link, és bár természetesen belemerültem a vásárlásba, azért eszembe jutott egy-két dolog. Vagyis konkrétan egy. Hogy milyen klassz lenne, ha erről szólnának igazából a hírek? Nem a szörnyűségekről.

Figyelem, figyelem. Ma egy új, magenta-színű szandál jelent meg a cipomarket.hu webáruházában. Ami minden méretben kapható és a hölgyek egyik kedvence lesz, hiszen kényelmes, csodaszép és bárhová fel lehet venni. Egy séta a naplementében? Igen! Egy romantikus vacsora egy toszkán étterem teraszán? Igen. Csajos koktélozás a tengerparton? A szandálnak itt a helye! Jót mosolyogtam magamban, illetve magamon. De aztán rájöttem, hogy tényleg jó lenne ilyen híreket olvasni.

Meg is osztottam a barátnőmmel ezt a szandálos ötletemet, aki annyira fellelkesült, hogy ő is beszállt a buliba. Egy bakancsról adott hírt, ami bejárta fél Európát. Hol szállodában aludt, hol egy sátor elé tették ki. Volt, hogy elázott, és a nap is megviselte bőrét. De mivel gazdája figyelmes és előrelátó volt, a cipomarket.hu oldalon vásárolt. Mert tudta, hogy itt minőségi, márkás terméket kap, és hiába járja be a fél kontinenst, a lábbelije bírni fogja a gyűrődést.

A játékot én folytattam egy mindent elnyelő bordó táskával, ami kívülről olyan kis picikének tűnik, hogy csodaszámba megy, mi mindent is tartalmaz. Ételt, italt, sminkkészletet, kis tusfürdőt,még egy apró törülközőt is, hisz egy nő mindig legyen felkészült mindenre. A poén az egészben, hogy ezt a bordó táskát meg is találtam a cipomarket.hu oldalon. Kívülről csinos és trendi, belülről pedig tényleg hatalmas és nem is gondoltam volna, hogy ennyi minden belefér.

A játéknak ezzel véget is vetettünk, no nem azért, mintha nem élveztünk volna, de a nagy cipős-táskák képzelgés után mindkettőnknek kedve lett nézelődni egy kicsit. És persze nem álltunk meg a böngészésnél. A barátnőm egy szandált én pedig a bordó táskát vettem meg magamnak. És el is döntöttem, hogy a jövőben is csak itt, a cipomarket.hu oldalon fogok vásárolni.

Van itt minden, ami kellhet. Őszi és tavaszi cipők, télre bakancs, nyárra szandál, papucs. Szuper márkák, széles kínálat, megbízható áruház. Ők az elsők között voltak egyébként, akik Magyarországon online cipőboltot nyitottak. Ez pedig azért garancia elég sok mindenre. Nem mellesleg itt még sosem fordult elő, hogy ne találtam volna meg a méretemben a kiválasztott lábbelit, ami azért ha előfordul, elég bosszantó tud lenni. Hogy megtalálod a megfelelőt, aztán csak bosszankodsz, mert nem volt a megfelelő méretben. A cipomarket.hu webáruházban velem ilyen még nem fordult elő. Legyen szó akár szandálról, papucsról vagy voltaképp bármilyen lábbeliről. Ezért is ajánlom most már én is mindenkinek, hogy itt vásároljon.