Hírek a csatornakamerázás világából

Régen elképzelni sem lehetett, hogy milyen profi és modern technikák léteznek majd azért, hogy az emberek életét megkönnyítsék. Ha valakinek problémája akadt a vízvezetékhálózatával, akkor bizony addig kellett bontani, amíg meg nem találták a hibát, a dugulást vagy a csőtörést. Ez magas költséggel, sok bosszankodással és bizony piszokkal, porral járt.

Ma már nem kell ennek feltétlenül így lennie. Budapesten és egész Pest megyében a Vízszerelés net szakemberei profi eszközeikkel és több évtizedes szakértelmükkel megoldják a problémákat.

Egy dugulás vagy csőtörés hatalmas problémákat okozhat, de még nagyobb lehet a baj, ha fogalmunk sincs, hogy konkrétan hol keletkezett a probléma. A Vízszerelés net profi flexibilis kamerája azonban feltérképezi a hálózatot, valós képet ad arról, hogy mi milyen állapotban van.

A csatorna az a dolog, amit nem látunk, amivel nem is igazán szeretünk foglalkozni. Örülünk, hogy van, hogy elvezeti a szennyvizünket, és bele sem merünk gondolni, hogy egyszer csak eldugulhat. Márpedig eldugulhat, és ekkor jó, ha van segítség. Egy profi csapat, akiket bármikor lehet hívni és akik akár egy órán belül is megérkeznek, ha nagy a baj. Igen, a Vízszerelés netről beszélek.

Profi eszközeik közös magasnyomású berendezések, pumpák is vannak, de ami az egésznek az alapja, az a flexibilis csatornakamera. Ha eldugul a csatorna, az mindenre rányomja a bélyegét. Az alacsonyan fekvő lefolyóknál akár visszafelé is jöhet a szennyvíz, ami egy borzasztó állapot. Nem lehet vizet használni, mosogatni, mosni, zuhanyozni, gyakorlatilag semmit. Hisz nincs, ami elvezesse a vizet. A csatornahálózat pedig bonyolult dolog.

A Vízszerelés net több mint harminc éves tapasztalattal vág neki a baj feltérképezésének. A száloptikás kamera megmutatja, hogy hol milyen állapotban van a cső és hogy hol a dugulás vagy a törés. Fél méteres pontossággal meg lehet állapítani, hogy hol a baj. Így nem kell szétverni az egész lakást vagy házat. Vagy ha kültéren van a baj akkor nem kell felásni az egész kertet sem. Ezzel pedig nem csak időt és pénzt takaríthatunk meg, hanem sok bosszúságtól és aggódástól is megóvhatjuk magunkat. Hát ezt tudja a Vízszerelés net, Budapesten és egész Pest megyében. A honlapjukon egyébként nem csak arról olvashatnak az érdeklődők, hogy milyen szolgáltatásokkal állnak rendelkezésre, hanem tanácsokat is találnak arra nézve, hogy hogyan előzhetjük meg például a dugulás kialakulását.

Nem csak meghibásodás esetén nyújtanak megoldást, hanem az építkezés, lakásfelújítás fázisában is. Hisz a Vízszerelés net szakemberei megtervezik és beszerelik a csapokat, lefolyókat. Sőt, a fűtésszerelés is szakterületük. És akár egy egyszerű csapcserét is érdemes rájuk bízni. Hisz sokan gondolják, hogy ezek nem nagy dolgok, de valójában a csap kicserélésénél is okozhatunk bajt, eltörhetünk valamit, lehet hogy túl lazán hagyjuk, vagy túl szorosra húzzuk. Utólag pedig már hiába bosszankodunk. Ezért érdemes szakemberekhez fordulni.