Hírolvasás és böngészés

Aki olvassa a blogomat tudja, hogy nagyon szeretek a neten híreket olvasni a nagyvilágról, de van emellett egy másik, bár kevésbé annyira kedvelt hobbim, mint a hírolvasás. Ez pedig a böngészés. A barátaim, általában ha meg kell valamit keresni, engem kérnek meg rá, mert pontosan tudják, hogy én vagyok ebben a legjobb és leggyorsabb. Na jó, nem akarok elfogult lenni magammal szemben, de tényleg jól csinálom, mivel élvezem. Pont tegnap keresett meg egy jó barátom, hogy keressek neki egy olyan weboldalt, ami szövegírással és weboldal fellendítésével dolgozik. Ugyanis van egy vállalkozása, aminek van egy weboldala és nagyon szép, de kevés embert ér el vele.

Így történt, hogy nekiestem megint a laptopomnak és elkezdtem olvasgatni, keresgélni, kutatni és egyszer csak rá találtam az Online marketing tanácsadás és kivitelezés weboldalra, ahol mindent egyben megtaláltam, amire a barátomnak szüksége volt. Összességében ez egy nagyon stílusos, igényes oldal, ami jól el van rendezve és minőségi szövegek vannak rajta. Több szolgáltatást nyújtottak, ezeket el lehetett olvasni a főoldal legtetején a linképítés, weboldalkészítés, keresőoptimalizálás, hirdetés, szövegírás, grafikai tervezés, referenciák, árak és csomagok. Ha külön kiválasztottunk és rányomtunk egy menüpontra, akkor annak részletes kifejtésével találkozhattunk. A linképítés egy olyan szolgáltatás, ahol a weboldalad a Google kereső első oldalára helyezik el, ezt pedig blog bejegyzéseken keresztül tudják elérni, így, ha valaki rákeres arra szolgáltatásra, amit te nyújtasz, mivel az sokszor ajánlva lett, ezért 1. oldalra fogja tenni. Erre pedig ez a weboldal még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.

Amennyiben ezt választod, készítenek egy kutatást az oldaladról, majd elkezdhetitek a közös munkát a forgalomnövekedés érdekében. Ha esetleg saját vállalkozásba kezdenél, de még nincsen weboldalad, akkor választhatod a weboldalkészítést, ahol nem csak egy szép, de egy olyan weboldalt kapsz, ami keresőoptimalizált, egyedi és nem kell rá hónapokat várni, hogy elkészüljön. Ha már mindened megvan és hirdetéseket szeretnél Facebookra vagy Google-re, akkor választhatod a hirdetés menüpontot, ahol ezeket mind elkészítik helyetted.  Amennyiben szövegírásra van szükséged, a weboldal ezt is orvosolja, ugyanis szövegíróik segítségével bárhova és bármilyen szöveg elkészítésében a segítségedre tudnak lenni. Ezt ki is jegyzeteltem a barátomnak, hiszen ő konkrétan erre volt kíváncsi, bár azért figyelmébe ajánlottam a többi dolgot is.

A cég nem csak a keresőoptimalizálásban, szövegírásban és hasonló tevékenységben jó, hanem grafikai tervezéseket is vállal, ilyen a logókészítés, arculattervezés és kiadványkészítés. Az árakról, referenciákról és csomagokról szintén külön főmenük vannak. Árban egyébként teljesen korrektek, tekintve hogy milyen minőségi munkát végeznek. Én mindenképp az Online marketing tanácsadás és kivitelezés weboldalt ajánlom a barátomnak és bárkinek, akinek ilyen szolgáltatásra van szüksége.