Így segítettem a hírportált üzemeltető barátomnak gázpalack ügyben

A legjobb barátomnak, Pistinek, elég sok feladata gyűlt össze mostanság. Épp belekezdett egy új hírszolgáltató vállalkozásba, közben pedig a 3 éves kisfiát nevelgeti, miközben a felesége terhes a másodikkal. Hát igen, keveset alszik.

Talán épp ebből a fáradtságból adódott, hogy hét elején elfelejtett gázpalackot venni otthonra, márpedig ennek hiányában eléggé nehezen készül el az ebéd. Az előző természetesen kifogyott, vendégek a tárgyalóban több százan, a felesége meg már nehezen mozdul ki így a terhesség vége felé.

Mivel én nála töltöttem a délelőttöt, amikor ez a probléma felmerült, engem kért meg, hogy segítsek. Mivel lassan indulnom kellett volna dolgozni, nem lett volna időm elszaladni hozzájuk és kimenteni őket a szorult helyzetből. Azonban általában nem adom fel ilyen könnyen. Egy gyors “eladó gázpalack” kutatás után a neten, rábukkantam egy oldalra, ami megmentheti Pistiéket.

gazpalackfutar.com egy olyan cég, amely Budapesten, illetve annak 20 km-es körzetében szállít ki gázpalackokat igen kedvező áron. Felhívtam az oldalon látható telefonszámot, hogy megtudjam, tudnak-e segíteni Pistiéknek. És tudtak!

Mint kiderült, itt nem napokra előre rendelsz magadnak gázpalackot, hanem ez a cég gyors megoldást kínál, akár még aznap. Külön plusz pont, hogy megbeszélheted velük, hogy mikor vigyék a rendelt terméket. 

Nem is késlekedtem, gyorsan rendeltem Pistiéknek egy PB gázpalackot, ezzel a szolgáltatással együtt nagyon jó áron, csupán 6.000 Ft-ért.

A nap hátralévő részében sokat gondolkoztam rajta, hogy ez a cég számomra is hasznos lenne. Én is PB-vel főzök otthon, szóval lehet egyszerűbb lenne így, mint nekem szaladgálni érte állandóan, amikor kifogy. Általában én a szomszédos benzinkútra járok át, ahol van eladó gázpalack is, de ezt a nyitvatartásuk és az én munkaidőm miatt nehéz összeegyeztetni.

Így a nagy elhatározásomban böngésztem még egy kicsit a honlapon, ahol egyébként érdekes blog cikkek is vannak arról, hogy hogyan és milyen szisztéma szerint történik a kiszállítás, hogy miért nem halljuk mostanában a mozgóárusokat az utcákon, vagy arról, hogy mit érdemes tudni a gázpalackok biztonságáról, ami valljuk be, nem egy utolsó dolog.

Nagyon szimpatikus nekem, hogy nem csak a szolgáltatásukra koncentrálnak, hanem ilyen kis blogcikkek is vannak náluk a témában. Olyan ez mintha egy pizzaszállító cég nem csak szállítana, hanem, recepteket osztana meg a honlapján. Szuper ötlet!

Azóta is rendszeresen használom a szolgáltatást. Amikor az ember rákeres, hogy “eladó gázpalack” talán nem is gondolná, hogy ilyen szuper cégbe botlik, ahol levesznek egy kisebb terhet a válláról. Ez a legjobb gázpalackos szolgáltatás, amivel eddig találkoztam, hiszen nagyon korrekt módon és gyorsan intezik a cserét.

Tuti, hogy mindig tőlük fogok rendelni!