Így változnak a hírfogyasztási és vásárlási szokásaim

Hónapról hónapra változik, milyen híreket olvasgatok a tabletemen, délután, amikor mindig betérek felüdülésképpen a kedvenc kávézómba, munka után. Most megint a koronavírussal kapcsolatos hírek tartanak lázban, hisz újra novembert írunk. De egészen meglepődtem, hogy a leghasznosabb infókért, a legutóbbi kereséseim nem a népszerű hírportálokra, hanem egy gyógyszer-webshop blogjára vezettek.

“Ez az orrspray bizonyítottan véd a koronavírus ellen” – volt a címe a cikknek, amit ismétlem: a Prevenció Patika nevű online gyógyszertár oldalán találtam, megannyi hasonló blogposzt között, amik ezzel a témával voltak kapcsolatosak. Nem egy hírportálon… De, természetesen az írásaik szerteágazók és, ha már ott voltam náluk, szétnéztem magában a shopban is!

Elhízás elleni szerek alkategória

Egészen jó fogás ez, ezen a délutánon – vontam le végül a következtetést. És azóta is örülök, hogy rájuk találtam. Elhízás elleni szerek alkategória – ilyen is van náluk, ami külön öröm. Pont ilyesmiket kerestem ugyanis pár nappal korábban. Ebben a webshopban viszont még akciósan is találtam olyasmit, ami nekem kell! Jutavit kapszulákat például. Valamint van olyan, búzakorpa tablettájuk, amit korábban is szedtem már, és itt szintén akciós. Spórolni is tökéletes lesz tehát ez a hely.

Most úgy érzem, egyetlen jó google-találattal teljesen megreformálódott annak a módja, hogy hol keresem majd a járvány elleni védekezés hasznos tippjeit, és honnan szerzek be mindent, a sarki patika helyett, beleértve a prevenciopatika.hu elhízás elleni szerek alkategóriájának különlegességeit. Így ugyanis házhoz rendelhetem a gyógyszereimet, ami eddig nem tűnt opciónak, de ezek szerint csak nem kerestem elég figyelmesen… Elhízás elleni szerekben viszont olcsóbbak és választék-ügyileg is jobbak, mint mások, ezért ilyesmit tekintve nem is kutakodom tovább!