Nem mindegy, milyen eszközzel hallgatjuk a híreket

Én általában rádión hallgatom a híreket, de nem mindig tehetem meg, hogy ezt rendes hangerővel tegyem meg, mert például a munkahelyen zavarja a kollégákat, vagy otthon a páromat tanulás közben.

Ezért döntöttem úgy, hogy most beruházok valamilyen fülhallgatóra. Gyorsan be is írtam a keresőbe, hogy Fejhallgató, headset, ami után rövidesen ezen az oldalon találtam magam.

Elsőre őszintén szólva eléggé elképedtem a kínálat láttán: 2104 különböző eszköz közül választhatok. Ez azt hiszem kijelenthetjük bátran, hogy nem semmi választék. Győzzek közte megtalálni, ami nekem való. De szerencsére van egy szuper szűrő rendszer is az oldalon, így nincs más hátra, mint nekiállni!

A szempontokat látva arra jutottam, hogy egy vezeték nélküli fejhallgató lenne a legjobb számomra. Így nem piszkálná a fülemet és nem korlátozna be a lakáson belül például a vezeték sem. Szerintem legyen állítható a fejpántja, mert nekem olyan kicsi a fejem, hogy a szabvány méretből minden leesik róla.

Így máris már csak 12 találat maradt. Ezek között szerintem a szín és az ár fog már dönteni. Arra jutottam, hogy nekem kelleni fog a bluetooth kapcsolat és a mikrofon is, illetve szeretem a színes dolgokat, az unalmas feketékkel szemben, így erre a darabra esett a választásom: Trust Tones Wireless Fejhallgató Mikrofonnal Türkiz

Azt írják róla, hogy 10 méterig lehet használni vezeték nélkül és 25 órányi folyamatos zene hallgatást bír ki egyhuzamban. Szükség esetén vezetékes módon is használható. Könnyű súlyú, így a nyakamat sem terheli meg és a füleimnek is kényelmes lesz a párnázott műbőr fejpánt. Még mobil hívásokra is alkalmas. Egész picire össze lehet csukni, így utazáshoz is optimális. A legfontosabb gombokat pedig magára a fülesre tették fel, így könnyen és gyorsan állítható minden szükséges funkció. A gyönyörű türkiz színének köszönhetően pedig nagyon csajos és egyedi is.

Érvényes rá a szokásos 14 napos pénz visszafizetési garancia és tudok kártyával fizetni az oldalon. Azt is írják, hogy ennek a márkának van hivatalos magyarországi márka képviselete, így náluk lehet érvényesíteni a garanciát szükség esetén. Ha érte megyek, akkor ezt már a következő munkanapon megtehetem 18 óra után, vagy kérhetem GLS csomagpontra, vagy akár házhoz szállítással is plusz 1500 Ft-ért, de akkor a terméket csak 2 munkanap múlva vehetem át.

Azt hiszem, hogy ezután az ismerőseimnek is ajánlani fogom ezt az oldalt, ha fejhallgató, headset vásárláson gondolkoznának.