Olvass híreket, és tanulj minden nap valami újat!

Emlékszem, mikor először bekötötték hozzánk a vezetékes internetet. Lassú volt még, és fejletlen, de egy új univerzumot nyitott meg. Az első böngészéseimmel megszámlálhatatlan mennyiségű információ zúdult rám, és imádtam ezt az érzést.

Rátaláltam az első hírportálokra, amikről napi újdonságokat olvashattam. Ezek olvasgatásával képes voltam hosszú órákat eltölteni. A hátránya az, hogy hamar szemüvegessé váltam, az előnye pedig, hogy bárki bármiről beszél, én hozzá tudok szólni, mert folyamatosan képben vagyok az aktuális hírekkel.

Egy szokásos hírolvasgatós délutánomon a székhelyszolgáltatásról olvastam valamit. Még sosem hallottam erről az üzleti dologról, úgyhogy érdeklődve tanulmányoztam. Rátaláltam a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalára, ahol minden szükséges információt megtudtam.

A lényeg, hogy a székhelyszolgáltató cég bejelenthető székhelyet biztosít az ügyfeleinek. Ez jól jöhet például kis épülő vállalkozásoknak, melyek nem engedhetik meg maguknak egy iroda vásárlását, vagy csak nem akarnak a székhely ügyes-bajos dolgaival foglalkozni. Vannak nagy vállalatok is, akik meg adóoptimalizálási okokból választják a szolgáltatást.

szekhelyszolgaltatas24.hu

A Székhelszolgáltatás24 mindenféle vállalkozás számára megoldást biztosít. Budapesti irodáikban azokat az ügyfeleket elégítik ki, akiknek az elsődleges cél, hogy legyen egy biztonságos, profi módon igazgatott székhelyük. Újlengyeli telephelyükön pedig az iparűzési adómentességet igénylő vállalkozások számára biztosítanak székhelyet.

Weboldalukon különböző, jól érthető magyarázó anyagokkal teszik mindenki számára világossá, hogyan is működik ez a modell. A szerződéskötést például hat egyszerű lépéssel mutatják be, és lássuk be, nem is olyan bonyolult. Először fel kell venni velük a kapcsolatot. Ezt követően, ha van saját ügyvédünk, 1 órán belül megkapja a szükséges papírokat, ha nincs akkor ők biztosítanak egyet. Ezután jön a személyes találkozó, a fizetés és az aláírások. Az elkészült iratok a cégbírósághoz kerülnek, ahol pár napon belül be is jegyzik a céget a Székhelyszolgáltatás24 által biztosított székhellyel.

Nem kérdés, hogy ezzel óriási felelősséget vállal a székhelyszolgáltató, hiszen nem megfelelő pénzügyi háttérrel, vagy hanyag hozzáállással óriási károkat okozhat. A szekhelyszolgaltatas24.hu csapatát választva ezektől nem kell tartani. Több mint 10 év tapasztalattal és Európa legnagyobb cégminősítője által adott AA értékeléssel büszkélkedhetnek. Emellett a NAV Pénzmosás és Terrorizmusfinanszírozás Elleni Iroda is nyilvántartásba vette őket 2020-ban.