Te honnan szoktál tájékozódni?

Az internetnek köszönhetően ma már nagyon sok helyről tudunk tájékozódni a világ történéseiről. Azonban aki a hagyományos újságokat kedveli ő is megtalálhatja a számára érdekes hírforrásokat. Akárhonnan is szerezzük az információnkat mindig meg kell nézni, hogy ki írta és a témában több helyről is érdemes lehet tájékozódni. Ha megnézzük a két oldal nézőpontját, akkor tudunk reális képet kapni az egész történésről. Hiszen amíg csak az egyik fél oldaláról látjuk a dolgot, addig nem láthatjuk az egész képet. Véleményt alkotni pedig reálisan és elfogultság nélkül így lehet.

Ha valamilyen új szolgáltatásra van szükségem akkor is általában utána szoktam nézni a cégnek, el szoktam olvasni róluk a véleményeket, hiszen szerintem a vásárlói és felhasználói vélemények nagyon beszédesek tudnak lenni. Lehet akármilyen jó a marketingje egy cégnek vagy terméknek, ha a vásárlók nem elégedettek, akkor nem valószínű, hogy tőlük fogok vásárolni vagy azt a terméket. Éppen ezért a vásárlói és felhasználói vélemények nagyon fontosok számomra.  

Amikor vendéglátóipari nagykereskedés után keresgéltem, akkor az interneten nagyon sok vállalkozást megtaláltam. Több weboldalt is megnéztem, de egy volt olyan, ami valóban megtetszett és a kínálatuk és az árak is kedvezők voltak. Ez az vendéglátóipari nagykereskedés a Hunnia Kristály Webáruháza.

Hunnia Kristály oldalán nagyon sok fajta termék megtalálható, ezért ha vendéglátóipari kiegészítőkre, termékekre lenne szükséged, a honlapjukon mindenképp nézz szét. A termékkínálatunk nagyon szerteágazó, ezért ha például koktél bárod van, fagylaltozód, éttermed, kávézód, cukrászdád, vagy valamilyen kifőzdéd van, akkor az ő webshopunkban biztosan meg fogod találni azokat a termékeket, amelyekre a hétköznapok során szükségetek van.

A webshopban közel 8-9 ezer termék található meg. Ez már egy olyan termékkínálatnak mondható, ami nem hétköznapi és aminek köszönhetően valószínűleg mindenki megtalálhatja azokat a dolgokat, amire épp szüksége van. 1994. óta foglalkoznak vendéglátóipari vállalkozások termékeinknek az értékesítésével. Ez idő alatt sikerült olyan termék kínálatot kialakítaniuk, aminek köszönhetően szinte minden piaci résztvevőt meg tudnak szólítani. Az oldalon folyamatosan vannak akciós termékek is, ezért ha biztosra szeretnél menni vagy csak meg szeretnéd nézni, hogy milyen termékeket árulnak, akkor a kedvezményes árú termékek között mindenképp nézz szét. Viszont nem csak ebben az esetben érdemes ezeket a termékeket választani. Ha tönkre ment valami a konyhán és váratlan kiadás keletkezik miatta, akkor is nagyszerű választások lehetnek ezek a termékek.

A legtöbb termékük raktáron elérhető, ezért a szállításra nem kell heteket várni. Általában 3-5 munkanap alatt kiszállítják a rendelést. A weboldalon a szállítási díj táblázata is megtalálható. Kétfajta szállító közül választhatsz, Foxpost és Expressone. De mind a két lehetőségnél választhatsz házhoz szállítást illetve automatába vagy csomagpontra is kérheted a csomagodat.

Amennyiben érdekelnek a vendéglátással kapcsolatos hírek, érdekességek és újdonságok, akkor a Hunnia Kristály hír cikkeit is érdemes lehet elolvasni. Nagyon jó témákat dolgoznak fel. Éppen ezért, ha szeretsz olvasni, informálódni az újdonságokról esetleg a termékek széles körű felhasználhatóságáról, akkor nézz szét a cikkeik között is.

Ha olyan vendéglátó ellátó helyről szeretnél vásárolni, ahol minőségi terméket kínálnak elérhető áron és még segítőkészek is, akkor válaszd a Hunnia Kristály Webáruházát. Amennyiben őket választod, akkor csalódás nem fog érni. Pontosan szállítanak, azt kapod, amit kérsz és amit ígérnek, illetve ha kérdésed merülne fel vagy segítségre lenne szükséged, akkor is bátran keresheted őket. Ha megbízhatóságra van szükséged, akkor őket válaszd.