Úgy döntöttem, hírműsoroknak fogok dolgozni, és ehhez kellett egy jó autó

Láttam egy filmet, ahol a főszereplő azzal kezdett pénzt keresni, hogy elment különböző balesetek, és események helyszínére és kamerával rögzítette a történéseket. Ezután a felvételeket jó pénzekért eladta a különböző hírműsoroknak. Megtetszett ez a munka, és úgy döntöttem kipróbálom magam benne. Szükségem volt különböző rádióeszközökre, melyekkel gyors információt tudtam szerezni, egy kamerára és egy megbízható autóra. Ez utóbbit nem könnyű megtalálni, hiszen sok nepper át akarja verni az embereket. Mikor megtaláltam a járgányt, ami tetszett, egy barátom azt ajánlotta, hogy a Méta Autószerviz Kft. szakembereivel vizsgáltassam át, hogy minden rendben van-e vele.

Ez egy olyan műhely, amely már több, mint 15 éve foglalkozik autókkal, szakemberei márkától és kortól függetlenül bármit meg tudnak javítani. Érdemes ellátogatni a weboldalukra, ahol megtekinthetjük az általuk nyújtott szolgáltatásokat. Minden szolgáltatásnál részletesen leírják a tudnivalókat, olyan jól érthető és érdekes formában, hogy még egy gyerek számára is élvezhető.

 Méta Autószerviz Kft.

Nekem például nagyon tetszett a lengéscsillapító és rugó cserével kapcsolatos leírásuk. Tudtátok, hogy évente, vagy nagyjából 30.000 kilométerenként érdemes átvizsgáltatni ezt a részét az autónak? A Méta Autószerviz Kft. szakemberei ezt a műveletet mechanikus vizsgálattal és speciális berendezéssel is el tudják végezni. Előbbi esetén a tapasztalt szerelő körbejárja az autót, és megvizsgálja, hogy szivárog-e valahol a lengéscsillapító olaj. Mindezt megtámogatja egy erre a célra szolgáló eszközzel is. A speciális berendezéssel történő szűrés esetén egy százalékos értéket mérnek, amely alapján eldöntik, hogy érdemes-e javítani a lengéscsillapítót, vagy inkább cserére van szükség.

Mint mondtam, a lengéscsillapító szervizelés mellett bármilyen egyéb problémával bátran fordulhatunk a Méta profi szerelőihez, mert bármit meg tudnak javítani.