Nyílt levél Orbán Viktor miniszterelnöknek

Szomorú valóság, de a tények azt igazolják, hogy több százezer tisztességes magyar ember kényszerült arra, hogy külföldön teremtse meg a család tisztes megélhetéséhez szükséges anyagiakat.

„Devizahitel és tanulság”

Nagyon feldühített a DN-ban „Devizahitel és tanulság” címmel megjelent írás! Az írásból részben arra lehet következtetni, hogy lezárult egy sötét korszak, a devizahitelesek problémája megoldódott.

Nincs jogom kritizálni a Kúria döntéseit

Ez év júniusában a Kúria újabb pofont adott az amúgy is nehéz helyzetben lévő kölcsönfelvevőknek azzal, hogy kimondta, hogy az adós – a kedvezőbb kamatmérték ellenében – felső korlát nélkül köteles viselni az árfolyamkockázatot.

Reagálás a hitelekkel kapcsolatos írásra

A mai Dunántúli Naplóban megjelent “Még szép, hogy frankban” írás nagy felháborodást váltott ki bennem és az ismerőseim körében egyaránt!
Eleve nem tudom, hogy hogyan lehet olyan dolgot leírni, hogy a “frankhitelesek ” jobban jártak, mint a forinthitelesek?!

Válasz a Kúria 7 kérdésére

Mi a deviza alapú kölcsön tartalma (a deviza alapú kölcsön deviza kölcsön vagy forint kölcsön-e)? A deviza alapú kölcsön egyértelműen forint kölcsön, mert forintösszeget bocsátottak az adósok rendelkezésére.

Devizahitel. Tényleg segít a kormány?

Egyáltalán nem bízom abban, hogy a kormány valóban meg fogja oldani a deviza alapú hitelt felvevők problémáját! Egy-két héttel ezelőtt mégis megcsillant egy kis reménysugár,

Deviza alapú hitel, és Szász Károly

Ha kirobban a botrány – aminek be kell, hogy következzen – kiderül a PSZÁF felelőssége is! Szász Károly ezt nem akarja! Igazat mondott Szász Károly! Csak a bankok helyére az adósok szót kell tenni

Miért nem jó az árfolyamgát?

Bízom benne, hogy mindenki tudja, hogy az árfolyamgát igénybevétele valójában nem oldja meg a nehéz helyzetbe került hitelfelvevők problémáját, ez csak átmeneti könnyítést jelent.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE