Ez-az-amaz

Csak 16 éven felülieknek

|

Járásodból is látni, hogyan tudsz élvezni

Egy, a ‘Journal of Sexual Medicine’ című folyóiratban közzé tett tanulmány szerint egy képzett szexológus képes következtetni egy nő hüvelyi orgazmusainak előtörténetére csupán abból, ahogy az adott nő jár.

A belga és skót közreműködésben készült kutatás során Stuart Brody és kollegái összesen 16 önkéntes hölgyet kértek meg, hogy töltsenek ki egy kérdőívet szexuális életükről és szokásaikról. Ezek után az összes nő járását kamerával rögzítették. A szalagokat aztán képzett szexológus professzorok vizsgálták meg, akik nem voltak tisztában a nők szexuális életével.

Az eredmények szerint a képzett szexológusok képesek voltak következtetni a nők szexuális szokásaira (az esetek 80 százalékában helyesen), csupán a videokazettára rögzített járásból. A szakértők szerint a lépések hossza és a gerinc mozgása jóval nagyobb a hüvelyi orgazmust átélt nőknél. “Az ilyen nőknél ugyanis szabadon áramlik az energia a lábakból a medencén át egészen a gerincig” – írják a kutatók.

A szakértők elképzelései szerint a nők egyéni anatómiai jellemzői teszik fogékonnyá őket a hüvelyi orgazmusra. “A blokkolt medencetáji izmok például komoly pszichoszexuális problémákat okozhatnak, és csökkenthetik a vaginális orgazmus esélyét” – nyilatkozta Mr. Brody. A hüvelyi orgazmust átélt nők emellett általában magabiztosabbak saját szexualitásukat illetően, ami kihathat a testtartásukra. A kutatók szerint a hüvelyi orgazmusra képes nők mentális egészsége minden esetben jobb.

A kutatók szerint a mostani eredmények fényében nyilvánvaló az izomproblémák és a szexuális zavarok közti kapcsolat jelenléte. Állításuk szerint a torna, a légzés és izomgyakorlatokat ezért sokat segíthetnek a szexuális zavarok leküzdésében. “A szexuális problémákkal küzdő nőket ebben a szellemben kellene kezelni – nyilatkozta Irwin Goldstein, a ‘Journal of Sexual Medicine’ főszerkesztője – A pszichiátriai kezelés mellett komoly előnye lehet a mozgásgyakorlatoknak és a szexuális izmokat erősítő tornának.”

forrás: www.betegszoba.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Lux El(víra)

  Szobabiciklit minden nőnek. Az jó mozgásgyakorlatnak. De ettől még a pszichiátriai kezelés is megmaradhat. Győzzön a jobbik.(sic)

  ↑ LinkVálasz
 2. VOGI

  – Mit kell tenni ahhoz, hogy a nő a szeretkezés után még vagy 15 percig
  visítson?
  – Töröld bele a függönybe a farkad.

  A suhintás pillanatában a hölgyeknek sincs kevesebb ideje. Használják ki ezt a kis időt.

  ↑ LinkVálasz
 3. Doki

  Amióta ezt olvastam,árgus szemekkel figyelem az asszony járását. nem biceg.

  ↑ LinkVálasz
 4. LMI52

  Hol a téma avatott szakértője Vogi mester, kidolgozott felső testtel. Lányok álma bőrkötésben.
  Doki Te meg ne add fel! Csak ha elegendő bélyeg van rajta. Vagy rajtad?

  ↑ LinkVálasz
 5. Hozzáértő

  Hát igen! Éhes makk emséről álmodozik!

  ↑ LinkVálasz
 6. Fedőneve:Lábas

  Ha ez itt egy tampon a fülem mögött, hol a fenében van a ceruzám?
  Doki, ez itt a kérdés.

  ↑ LinkVálasz
 7. Borszívóügynök

  A minap részt vettem volna egy konferencián a korai magömlésről. Két
  perccel korábban értem oda. De már mindenki elment.

  ↑ LinkVálasz
 8. Segédéjeliőr

  Doki! Férfinak orgazmusról írni szentségtörés!
  A hölgyeknek könnyebb örömöt mutatni, mint merevedést a férfiaknak.
  Hajrá doki!

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE