Ez-az-amaz

Megfosztották díszpolgári címétől II. János Pált

|

Világviszonylatban egyedülálló példanélküli, botrányos, felháborító eset történt. Monok település képviselőtestülete múlthét csütörtökön Demeterné Bártfai Emese jelenlegi polgármester beterjesztése alapján visszavonta II. János Pál díszpolgári címét.

Monok korábbi képviselő testülete Szepessy Zsolt előző polgármester előterjesztése alapján egyhangúan szavazta meg, hogy II. János Pál pápa kapja meg Monok település díszpolgári címét. A döntés indoklása szerint a Szentatya mindenki számára példamutató és követendő élete, emberszeretete, erős, megingathatatlan hite egyház és közösségépítő, erősítő tevékenységének elismeréséül és köszönetéül kapta a rangos címet.

Monok településen nagyrészt katolikus, istenfélő emberek élnek, akik mindannyian tisztelik II. János Pál pápát, ezért is érthetetlen a polgármester asszony döntése. A falu lakosságát megrázta, és mélyen felháborította a díszpolgári cím visszavonása.

Szepessy Zsolt sajtóközleménye

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. VOGI

    Ezt csak Magyarországon lehet megtenni. Szégyen az egész országra nézve. Nem hiába utálnak minket az egész világon! Az ilyen mocsok politikusok miatt tartunk itt. Remélem holnaptól már csak közmunkás asszonynak lehet szólítani!

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE