Patacsi Pilvax

Pécsi buszok, avagy Pestiek vendégszereplése Pécsett

|

Helyet cserélt Páva Zsolt Tarlós Istvánnal? Vagy ha nem Pécs lett az ideiglenes főváros? Debrecen már volt kétszer, talán most Pécs is megérdemli. Megint nyertünk! Pert a pécsiek folyton nyernek! Legalábbis 2009 májusa Páva Zsolt második eljövetele óta. Az rendben van, hogy nincs Baranyában egy olyan cég, amely egy tudásközpontot összecsapna, változó fundamentummal.

Baranyában olyan rossz a jogászképzés- most fizetős is lesz-, hogy sztárügyvédet kell importálni. A Zsolnay Kulturális negyed igazgatója is csak Pestről érkezhetett. Az is furcsa, hogy még őrző védő céget is a fővárosból kellett importálni, mert Pécsett az sincs. Most pedig a csúcsok csúcsa az, hogy a hűtlen kezeléssel gyanúsított Balogh Zsolt volt megbízott BKV-vezérigazgató újra közlekedési céget vezethet. Természetesen itt a siker városában, Pécsett.

Ugyanis 2011. november 18-án neves, és érdemes szakember érkezett a pécsi buszközlekedést 2009-ben gyanús körülmények között privatizáló PK Busrenthez. A cégnyilvántartás szerint Balogh Zsolt volt megbízott BKV-vezérigazgató, a Hagyó-ügy koronatanúja és egyben egyik hűtlen kezeléssel vádolt szereplője lett az igazgató. Megbízatása idén májusig szól, addigra a cég valószínűleg csődbe is megy – írja az Index.

Arról, hogy a hűtlen kezeléssel vádolt Balogh Zsolt hogyan kerülhetett Pécsre, a lap azt írja, a volt BKV-vezért a Hagyó-perben képviselő Szabó Iván ügyvéd a fideszes pécsi önkormányzat jogi képviseletében is tevékeny szerepet játszott a Pécsi Vízművek visszavételében a francia Suez Environnement-től. Szabó Iván nyilatkozott a buszpark visszavételének ügyében is a pécsi önkormányzat képviselőjeként.

A szocialista Hagyó Miklósra tett terhelő vallomásai után Balogh Zsolt tehát a pécsi fideszes önkormányzat jogi képviseletét ellátó ügyvédi irodától kapott jogi védelmet 2010-től, majd 2011-ben ennek az önkormányzatnak a legyengített ellenfelénél kapott vezetői – valójában takarítói – megbízást.

Köszönet az Indexnek. Mert ezt nem polgármesteri sikerjelentésből tudtuk meg, és telefonos közvélemény kutatás sem volt. A Patacsi Pilvaxból egyre zavarosabbnak, és érthetetlenebbnek látszik a helyzet.

http://index.hu/belfold/2012/02/10/ujra_kozlekedesi_ceget_vezet_a_nokias-dobozos_balogh_zsolt/

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Maráczy Tibor

    Ha ez igaz? Nem semmi, ahogyan pestiesen mondják.

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE