Ez-az-amaz

Az időjárás befolyásolás, mint tömegpusztító fegyver?

|

A Georgia Egyetemen 1997-ben tartott előadásában William Cohen, aki akkor az Egyesült Államok védelmi minisztere volt, a terrorizmus különböző formáiról is beszélt. Többek között az „öko-terrorizmus” veszélyeire hívta fel a figyelmet, mert léteznek olyan technológiák, amelynek segítségével egyesek képesek megváltoztatni az időjárást. Sőt földrengéseket vagy vulkánkitöréseket előidézhetnek elektromágneses hullámok segítségével.

Ben Livingstone, az USA haditengerészetének volt fizikusa azt írta, hogy az Egyesült Államok rengeteg pénzt fordított az időjárást befolyásoló fegyverek kifejlesztésére a hidegháború évei alatt. Naiv lenne azt gondolni, hogy az oroszok nem ugyanezt teszik.

Sokat olvashattunk már a HAARP programról is. A HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) azaz Aktív Magas Frekvenciás Program az Auróra Kutatására, ami egyes vélemények szerint békés célú kutatás. Ezt némileg cáfolja az a tény, hogy a programnak az amerikai légierő, az amerikai haditengerészet, a fő szponzorai, és a DARPA is részt vesz a kutatásokban is. A DARPA az USA Védelmi Minisztériumának kutatásokért felelős részlege. 1958-ban hozták létre a szovjet szputnyik felbocsájtását követően. Azzal a céllal, hogy az Egyesült Államok minden áron megőrizhesse technológiai fölényét az oroszokkal, de minden más állammal szemben.

Több kutató úgy véli, hogy a HAARP segítségével lehetővé válik földrengések kiváltása, vagy éppen az emberi tudatállapot befolyásolása távoli kontinenseken, földrészeken. Nick Begich „Egy hárfa, amin az angyalok nem játszanak” című művében bizonyítékokat gyűjtött össze arról, hogy a HAARP időjárás befolyásoló képességét, nem csak békés célokra használják.

A múlt évben egy orosz politikus Vladimir Zsirinovszkij utalást tett az USA és Oroszország által régóta fejlesztés alatt álló időjárás módosító technológiához, amelynek alkalmazása ma már nyílt titok. Ezt egy interjú során mondta.

Ugyan Vladimir Zsirinovszkij az orosz Duma alelnöke és az Orosz Liberális Demokrata Párt (LDPR) vezetője, akit sokan politikai bohócnak tartanak, aki nacionalista és antiszemita kijelentéseiről híresült el. Az LDPR és a volt KGB és Kommunista Párt között sok összefonódás van, és ez, különösen a KGB-s kapcsolatok hatalmat is jelenthetnek.

Az interjú során a riporter arról kérdezte az orosz nacionalista politikust, hogyan kezelje Oroszország azokat az országokat, (Grúziát és az Egyesült Államokat), akik megpróbálják megakadályozni országa belépését a Kereskedelmi Világszervezetbe.

Zsirinovszkij azt válaszolta, hogy az amerikai kormánynak „nincs jövője” és hamarosan össze fog omlani. Hangsúlyozta Oroszország vezető szerepét az űrkutatásban és hozzátette, hogy „Oroszország óriási mennyiségű pénzzel, erőforrással és olyan új fegyverekkel rendelkezik, melyekről még nem tud a világ.”„Ezeknek az eszközöknek a segítségével a bolygó bármelyik részét képesek vagyunk 15 perc leforgása alatt elpusztítani,” hangzott a szenzációhajhász figyelmeztetést.

„Nem robbantásról, sugarakról, lézerről vagy villámlásról beszélek. Ez egy csendes és békés fegyver,” tette hozzá, figyelmeztetve, hogy „egész kontinensek merülnek álomba örökre” és „120 millió ember fog meghalni” ha valaki megkérdőjelezi Oroszország fennhatóságát a Kuril szigetek felett, amellyel kapcsolatban Japánnal keveredtek összetűzésbe.

Zsirinovszkij voltak már egészen meglepő kijelentései is, mert már javasolta azt, hogy dobjanak atombombát az Atlanti Óceánra, hogy elárasszák Nagy-Britanniát. Az tény, hogy a Szovjetunió széthullása után az orosz medve éledezik. Putyin a kampányában erőteljes fegyverkezést hirdetett meg.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8587725.stm

http://www.haarp.alaska.edu/haarp/index.html

 

 

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE