Kiemelt, Magyar Közélet

Az ijesztgető miniszterelnök

|

Orbán Viktor miniszterelnök a közrádióban nyilatkozva azt mondta, hogy: „Nem akarok senkit sem ijesztgetni, de Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter asztalfiókjában jó néhány terv lapul még. Példaként említve, hogy a tárcavezetőnek van egy beruházásösztönző terve, amelyre ősszel tér vissza a kormány.”

Ez elmúlt két év Fidesz kormányzati tevékenysége a gyengébbnél is gyengébb. Nincs gazdasági növekedés, a két lábon járó Unortodoxia gazdasági ötletelései sújtják a gazdaságot, és azEmbereket. Az ország lassan csődben és a makró pályája a helyben topogás, a munkanélküliség és a kilátástalanság jellemzi a helyzetet.

Az sem használ a közhangulatnak, hogy egyre újabb megszorításokkal kell szembenézniük az embereknek. Nekik attól semmivel nem lesz jobb a kedvük, ha nem közvetlenül sarcolják meg őket, hanem a Matolcsy által kiagyalt, és év közben bevezetett újabb adókkal, sőt a vállalkozásokat kényszerítik termékeik és szolgáltatásaik árainak emelésére. Mindezt némi szirupos fideszes nemzeti szósszal leöntve.

 A június 29-én, pénteken véget ért brüsszeli EU-csúcstalálkozó eredményei alkalmasak a magyarok önbizalmának növelésére. Nyilatkozta Orbán Kedves Vezető Viktor újságíróknak a tanácskozás után. Bár a jövedelmem nőne, nem csak az önbizalmam.

 Nagyon furcsa, hogy a miniszterelnök alá rendelt nemzetgazdasági miniszter fiókban tartott terveit maga Orbán Viktor is ijesztőnek tartja! Akkor mi, azEmberk a kiszolgáltatottak, akik nem vittük semmire – copyright Lázár János- mit mondhatunk? Úgy is mi fogjuk megfizetni. AzEmberek azért választották ezt a kormányt, hogy dolgozzon, és cselekedjen értük, ne félni keljen tőlük. Vagy ez csak unortodox félelem?

 kép:  http://viennahu.eu/velemeny-szajbarago-hantatura/

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE