Ez-az-amaz

Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó – egy ember meghalt!

|

Karambolozott a Lázár Jánost szállító mikrobusz szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a balesetben az eddigi adatok szerint egy nő életét vesztette. Az MTI helyszínre érkezett tudósítója úgy értesült, hogy a Miniszterelnökséget vezető államtitkár könnyebb sérülést szenvedett. 

Az MTI fotóriporterének képein az látható, hogy az államtitkárt szállító Volkswagen Transporter eleje tört össze, a mikrobusz a pályatest melletti árokban áll. A másik jármű, egy Ford Fiesta az autópálya belső sávjában van, a vezetőülés felőli oldala teljesen összetört. Megsérült a személygépkocsi motortere, mindkét ajtaja és hátulja is.
Az eddigi adatok szerint a személyautóban utazó nő vesztette életét a balesetben. Arról, hogy Lázár János megsérült-e, egyelőre sem a megyei rendőrség, sem a mentősök nem adtak információt. Az MTI úgy tudja, hogy az áldozat egy 36 éves nő. A mikrobuszban Lázár János és sofőrje ült, mindkettőjüket könnyű sérülésekkel vitték kórházba. 
Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek szerda reggel azt mondta: az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a 107-108 kilométerszelvény között két gépjármű ütközött össze.
A helyszínelés tart – közölte a szóvivő az MTI-vel.
A Kormányszóvivői Iroda előzőleg azt tudatta az MTI-vel, hogy “tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött” a Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó. (forrás/fotó: mti)

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Névtelen

    nem tisztázattlan – ment mint az agyatlan barom – mert fontos ember, csak sietve tud haladni

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE