Jogdoki, Kiemelt

Devizahitelesek, kapjuk el a bankokat II.!

|

Avagy miért érdemes bírósághoz fordulni? A devizahitelesek problémája egy súlyos társadalmi-gazdasági probléma, amely lassítja a válságból való kilábalást is. A svájci frank jelenleg 230-234 forint körül mozog, de a svájci frankban kötött jelzáloghitelek legnagyobb része 140-170 forint közötti árfolyamokon köttetett.

A devizahitelesek megsegítésére hozott kormányzati intézkedések sajnos elégtelennek tűnnek. Kicsit el is késett, hiszen több mint egy évvel később került sor rá, mint ahogy a nagyon erős felhatalmazást kapó kormány, hivatalba lépett. Az árfolyamgát pedig a lehető legrosszabb megoldás. Az ezt választók terhei csak ideiglenesen csökkennek. Viszont beláthatatlan időre hosszabbítják meg adósságukat, és az ezt választó hitelesek “adósrabszolgák” lesznek. A bankok egyfajta árut adtak el a fogyasztóknak, amikor devizában hiteleztek.

Az 2008 őszén kiderült, hogy a bankok által tömegesen forgalmazott cikk, rossz árunak bizonyult. A bankok annak ellenére, hogy a „devizahitel” szerződések rossz terméknek minősültek az összes terhet az adósra terhelték. A devizahitelek nyújtásánál a bankok egyedül a haszonszerzést tartották szem előtt.

Ezt tették annak ellenére, hogy a devizahitel elnevezésű termék jogilag nem hitel, illetőleg kölcsön. Bár a bankok, és a közvetítők a szerződés elnevezése szerint kölcsönszerződést ajánlott, a hitelintézetek és pénzügyi vállalkozások tömeges ügyletkötései során megkötött szerződések nem felelnek meg a kölcsönszerződés jogi kritériumainak.

Az ügyfeleket nem a szerződéskötéskor kölcsönös akaratnyilvánítással elfogadott konkrét tőkeösszeggel terhelték meg a pénzügyi szolgáltatók, hanem a devizapiac által, a devizapiaci értékelés nyomán utóbb (a szerződés megkötése után) kialakuló áron számított, a szerződéskötéskor nem kiszámítható tartozást eredményeztek az ügyletek.

Ezért az ezt igénybevevő ügyfeleknek, akik szabadulni szeretnének a devizahitel csapdából bírósághoz kell fordulniuk. Csak a bíróságon keresztül vezet az út a kölcsönszerződés megtámadására. Bírósághoz lehet egyedül és csoportosan- mondjuk pertársaságban – fordulni.

Azok a szerződések, amelyeket a devizahitelesek a bankokkal kötöttek magánjogi szerződések. Ez azt jelenti, hogy a perekben született ítéletek, nem vonatkozik másokra, csak a perben állókra, a konkrét devizaadós felperesekre, akik benyújtották a keresetet. Ezért érdemes egyedül, vagy perrendtársasságban a bírósághoz fordulni.

A bankok, illetve azok, akik a devizaadósokat a perektől és a pertársaságba szerveződéstől óvják, illetve azt hangoztatják, hogy ennek nincs értelme azok egész egyszerűen a bankok érdekeit szolgálják és egy hibás terméket védenek .

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Idézet, ami okos

  ” Annak idején mindenkire a devizaalapú hitelkonstrukciót tukmálták rá a banki ügyintézők!Konkrétan én is így jártam. Ezzel párhuzamosan mesterségesen erős szinten és magas kamaton tartották a forintot!!! Arról nem beszélve, ha valaki gépkocsit akart venni 2008. előtt, a készpénzes vásárlót egyszerűen elhajtották a kereskedők, mert ha devizahitelre adták el a járgányt, 23-25% jutalék ütötte a markukat (ez 1000 %-ban igaz!)!!! Ezt szavahihető forrásból tudom.A bankárok is kotyognak időnként.

  ↑ LinkVálasz
 2. Idézet, ami okos

  Az lehet, hogy a devizahitelesek bugrisak, de Te meg egy “népművészeti agyagedény” vagy mert nem érted meg, hogy annak idején egyszerűen mindenkire a devizaalapú hitelkonstrukciót tukmálták rá a banki ügyintézők! Ezzel párhuzamosan mesterségesen erős szinten és magas kamaton tartották a forintot!!! Arról nem beszélve, ha valaki gépkocsit akart venni 2008. előtt, a készpénzes vásárlót egyszerűen elhajtották a kereskedők, mert ha devizahitelre adták el a járgányt, 23-25% jutalék ütötte a markukat!!! Ezt szavahihető forrásból tudom!

  ↑ LinkVálasz
 3. Gábor Krizsán

  Te birka nem a forint erősödése vagy a gyengülése a fő probléma,hanem az hogy a bankok a libor csökkenését nem követték hanem pofátlanul és sunyin kamatot emeltek!

  ↑ LinkVálasz
 4. Zsidó bank volt-e a Lehman brothers?

  We-he-he! A bankok tudták előre? Csak néhány tönkre ment.
  Kábítsátok csak magatokat, hogy nem vagytok buták, csak becsaptak titeket! Ennyi jut nektek!

  ↑ LinkVálasz
 5. Hozzáértő

  Az lehet, hogy a devizahitelesek bugrisak, de Te meg egy “népművészeti agyagedény” vagy mert nem érted meg, hogy annak idején egyszerűen mindenkire a devizaalapú hitelkonstrukciót tukmálták rá a banki ügyintézők! Ezzel párhuzamosan mesterségesen erős szinten és magas kamaton tartották a forintot!!! Arról nem beszélve, ha valaki gépkocsit akart venni 2008. előtt, a készpénzes vásárlót egyszerűen elhajtották a kereskedők, mert ha devizahitelre adták el a járgányt, 23-25% jutalék ütötte a markukat!!! Ezt szavahihető forrásból tudom!

  ↑ LinkVálasz
 6. Névtelen

  Kedves Barátom,ugye nem gondolod ,hogy a bankok nem tudták előre,hogy mi lesz?? Csak velünk nem közölték!!

  ↑ LinkVálasz
 7. Zsidó bank volt-e a Lehman brothers?

  Én nem értek hozzá, a sok hozzáértő pedig fizeti a tandíjat havonta?

  Ez volt a kérdés, amit nem válaszolt meg a sok hozzáértő közül senki:
  Ha nem gyengült volna a forint, hanem erősödik, akkor is tiltakozott volna a sok bugris?

  ↑ LinkVálasz
 8. Zsebi Erika

  Nem értesz a dolgokhoz,fáradságot sem veszed hogy megértsed akkor ne nevezd a devizahiteleseket bugrisoknak,mert különb emberek mit te vagy.Azt kivánom érjen olyan dolog amivel behúznak a csőbe és maradj magadra .

  ↑ LinkVálasz
 9. Ne fizess, szüntesd meg a számlád!

  Kásler Árpádnak a BÁÉSZ elnökének közvádas feljelentését támogatja a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet. 2013.01.01.
  „A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet támogatja Kásler Árpádnak a BÁÉSZ elnökének közvádas feljelentését a bankok ellen!A bankok visszaélésszerűen gyakorolták az egyoldalúság adta lehetőséget,mellyel okiratokkal igazolható bűncselekményeket követhettek el..Nem forintra kell átváltani hanem börtönévekre cselekedeteiket!
  Életellenes cselekedeteik miatt felelniük kell!”
  https://www.youtube.com/watch?v=l_goytl5YSo

  A Feljelentés itt olvasható…http://kaslerarpad.hu/?p=2094
  És Támogató regisztráció itt http://www.kaslerarpad.hu/_reg_feljelentes/

  ↑ LinkVálasz
 10. surjanne ildiko

  Sajnos a bankszámláját nagyon sok devizahiteles nem tudja megszüntetni,mert a legtöbb
  szerződésben benne van, hogy a hitelt adó banknál lévő folyószámláröl kell kiegyenliteni a havi törlesztést.A számla megszünését a bank szerződésszegésnek minósitené.Szerződést szegni mint tudjuk csak a bankoknak lehet!

  ↑ LinkVálasz
 11. Zsidó bank volt-e a Lehman brothers?

  Ha nem gyengült volna a forint, hanem erősödik, akkor is tiltakozott volna a sok bugris?

  ↑ LinkVálasz
 12. Átvert Áron

  Átvert Áron levele az uzsorásnak.

  Santander Consumer Finance Zrt.
  1027 Budapest, Kapás u. 6-12.
  Telefon: +36 1 885-5600
  E-mail: info@santander.hu

  Szerződés szám: 2008-……

  Tárgy: Tisztességtelen piaci magatartás.

  Tisztelt Cím!

  Többször kértem, Tisztelt Címet a 2008-….számú uzsoraszerződéssel kapcsolatos önmérsékletre.

  Önök a tisztességtelen, jó erkölcsbe ütköző, erőfölénnyel visszaélő magatartásukkal fokozatosan ellehetetlenítettek.
  A továbbiakban nem tűröm el, hogy a banki „trükközéseken” alapuló, és álságosan devizahitelnek nevezett, deviza elszámolású forint kölcsönszerződéssel zsaroljanak.
  Azt pedig végképp nem tűröm, hogy beláthatatlan időn keresztül tartsanak kiszámíthatatlan összegű hitelcsapdába.

  Ezért magamra nézve kötelező érvényűnek – a bíróság ítéletéig – az uzsoraszerződés megkötésének időpontjában rögzített törlesztő részlet összegét tekintem.
  Kérem ennek megfelelően kiállítani a 2013. január havi végtelenített hitel giga kamatairól a postai feladóvevény megküldését, melynek összege: 3……..- Ft.

  Miután a végtelenített hitelcsapdába csalt áldozatok számára most már a puszta lét a tét, – így ne csodálkozzanak, hogy a végsőkig küzdünk, és célunk nem lehet más, mint a felelősségre vonás és a kártérítés!

  Pécs, 2012.12.29.

  Kevésbé tisztelettel:

  Átvert Áron

  ↑ LinkVálasz
 13. Bontsd fel a bankszámlád!

  Perelj, mert a végén még a kormány is elhiszi, hogy mindenki szeret küszködni.

  Ne fizesd a hiteled,mert úgyse bírod ….inkább egyél, – igyál, és élj boldogan!
  Így legalább később halsz éhen!
  Bontsd fel a bankszámlád!
  Lássák, hogy semmi szükség ezekre a bankokra !
  Kénytelenek lesznek haza menni ….
  Az Uzsorának is van határa!

  ↑ LinkVálasz
 14. A bankárok csaltak

  Nem az Adósok a bűnösök.
  A Bankok és bankárok csaltak.
  A XXI. századi magyar holokausztért a bankok fizetni fognak! Fizetni fognak!
  http://kaslerarpad.hu/?p=2092

  ↑ LinkVálasz
 15. T.M.

  EGY ESTTÖRTÉNET :
  Tóthné Magdi
  Na akkor az én történetem is épp ideje,hogy teljeségiben felkerüljön!!…Kozma úrat

  az Ürdöginé Zsuzsa által ismertem meg,azaz ő ajánlotta ,adta Székesfehérvári számát(iroda)..és a mobilját. Fel is hívtam,elmondtam próblémánkat,ez k.b. 3hónapja talán több is történt,de nem ez a lényeg,először szívélyes volt,meghalgatott,mondta kérjek az irodai számon ídőpontot a Budapesten lévő Krisztina hotelba,mert 1 héten 2szer is szokott feljönni és fogadást tartani!!…De még a telefonban kérte minden anyagot fénymásoljunk le!!!…mondtam rendben,közben felhoztam neki,hogy esetleg nem-e tudna segíteni még egy üzemi balesetes ügyben…persze,hogy igen válaszolta csak nem ő hanem kollegája Dajbuket Balázs,mondta itt ül vele pont szemben…elmondtam neki kínomat,gondomat. Mondtam nehezen tudok járni ,mer…
  Tovább…
  Tetszik • • Bejegyzés követése • kb. egy órája, Budapest, Hungary közelében

  Tóthné Magdi ,mert nem rég műtőték a lábam,Dajbuket válasza az volt nem gond mondjam a címet és ha erre fele megy akkor feljön és megbeszéljük. Na vele itt befejeződött akkor a beszélgetés!….Kértem Ídőpontot a Krisztina hotelba..csak 2hét múlva tudtak adni,anyagot az ügyről mindent(nem kevés) lefénymásoltam!…Felhívtam ,Kozma úrat,hogy csak 2 hét múlva tudtak időpontot adni,de montam neki közben Dajbuket Balázs hívott ,hogy jön fel hozzánk megnézi az anyagot a balesetemről,azt mondta Kozma úr,akkor adjam oda Dajbuketnek a lakásról szóló anyagot ők mindennapi kapcsolatban vannak.Így tettem!!!….Dajbuket feljött,anyagot átadtam,közben átnézte a balesetemről a papírokat.Azt mondja simán mehetünk a fönökömet perelni,nyert ügy lesz 5 milliót,kérünk…én mondom mit???…azt mondja abbol úgy is lejebb megy….kérdeztem az anyagiakat tőle,hogy ez nekem ,személyére,munkájában mibe kerül…válasz óránként 10.000ft…levél:15.000ft…tárgyalás :30.000ft!!…ha más intézni valója van mondta,út kimenni vagy bármi hát még az is…húha gondoltam,kakiban vagyok most mi lesz kérdeztem esetleg részletre??…válasz..oh mindent megoldunk…de közben szó,szót követett és szóba jött,hogy párom B.M.-es volt így olcsobban tud telefont…oh mondta ő hát van az a legújabb mit tudom én milyen nevű okos telefon fizethetünk avval is….Párom haza ért,hát elmondtam neki..felhívta a Vodafont,mennyi lenne az amit ő itt leírt fajtájú.Na 74000ft..ott kellett volna kápéban és 2 év hűség és havonta 19000ft…majdnem dobtunk egy hátast…ez nem semmi…akkor inkább maradok a pertől…csesze meg a volt főnőkőm ,hogy a lábam egy életre végette károsult!…Aztán,hát folytatom Kozma úral a lakás dolgot…eljött az idő,hogy menni kellett a Krisztina hotelba,párom tudott menni,mert öcsém ide hozta anyukám aki átétes rákos volt:(!..(meghalt!)..hát oda is ment időre a párom,mondta,hogy Dajbuket úral ahogy beszéltük elküldtük önnek az anyagot,hát nem tudja mert nagyon sok dolga volt,mondta páromnak…mondja már miről is van szó és ha van anyag mutasa(Még jó,hogy mondtam páromnak vigyen mindent!)…mutatta az anyagot,hát megnézte,azt mondta írni kell a közjegyzőnek semmisé kell tenni a
  kb. egy órája • Tetszik • 1
  Tóthné Magdi (Még jó,hogy mondtam páromnak vigyen mindent!)…mutatta az anyagot,hát megnézte,azt mondta írni kell a közjegyzőnek semmisé kell tenni a szerződést!..(ja de közben a Hotel kertjében teli szájal ebédelve tette mind ezt:D)!…párom örülvén mondta rendben,hátha lesz kiút ,mert már nagyon ki voltunk…!!…megkérdezte tőle mivel fogunk a munkájáért tartozni,válasz:óránként 10.000ft..ami akkor is kellett,tagdíj..16.000ft..levelek:15.000ft,tárgyalás:30.000ft+útiköltségek!!…no10.000ft átadva lett és a 16.0000ft…beszélgetés és ígéretért…azaz hazudok,mert azt mondta emailban át küldi a levelet amit a bank közjegyzőjénél a nevünkben adjunk be!!…el is küldte 3szori telefon után,mert soha nem tudta,kiről,miről van szó!!!…De a végén csak megjött..jónak is láttam naiv fejemel a levelet…oh 2nap múlva,hogy beadtuk 10.000ft ért a közjegyzőnél,mert ő is kért ám…szóval 2 nap múlva esküszöm 2nap múlva!!…ELÚTASÍTOTTA!!…akkor azt még kettőnk nevében írta!!…no hívtam K.úrat telefonon,hogy megkaptuk a levelet és közben a végre hajtótól is…elöször is nem tudta ,kiről,miről van,szó…végre eszébe jutott,hogy ja a rendőr felesége:D!!……azt mondta ezt nem érti,miért így lett…küldjem már el neki Székesfehérvári irodába a levelet..átnézi és lépünk…rendben feladtam sűrgősségivel….vártam,vártam,…semmi…hát felhívtam!..Jónapot K.úr!…ez és ez vagyok…válasz elnézést most nem érek rá később…rendben gondoltam hát neki is lehet dolga hát ember…2óra múlva újból hívtam….oh majd hívjon 17 óra felé…rendben…nem vette már akkor fel…hát nem tetszet…másnap reggel ismét hívtam 9körül,azt mondja most épp tárgalása lesz olyan 12 körül,hát jó…12 körül hívtam..oh végre beszélt velem!…kérdezi miről is lenne szó…hát mondtam,soroltam,feladtam a levelet meg addig meg,hogy mi a helyzet…oh jajj nem emlékszem…sok levél jön…mondom a rendőr felesége vagyok(gondoltam egyszer ez már bejött!:D)…és így megint sikerált…oh holnap megnézzem …és hívjon vagyis ne engem,hanem az irodát és meg fellebezzük…elköszöntünk…bíztam!!(még)…az irodát felhívtam és a K.hotelba kértem időt…de nehezen adtak ám meg le kezelően:(!!…no mindegy kaptam…én is mentem páromal anyut rábíztam 20 éves lányomra,éreztem ott kell lennem…16órára volt időpontunk…19,30kor behívott minket…feszült és ideges voltam az ügy végett is meg,hogy anyu még él e mig haza érek…megint nem találta az anyagunkat sem és a levelet sem!!!….kissé csúnyán néztem rá és
  kb. egy órája • Tetszik • 1
  Tóthné Magdi .kissé csúnyán néztem rá és finoman szóvá tettem ,válasz tudja hányan vannak magukon kívűl…hát elcsitultam,még én éreztem magam rosszul:(…megint nálunk volt az eredeti kapott levél és a többi anyag…nézegette…nézegette 20 perc csönd,én ugye akartam kérdezni tőle…épp,hogy feltettem a kérdést neharagudjon,magát hogy bírja a férje??..köszönöm kérdését 28 éve jól…már pipa voltam…de csöndbe maradtam…azt mondja értsem meg ő itt most dolgozik,persze úgy,hogy soha nem emlékszik semmire…hmmm…na végül azt mondta újból mint írja aközjegyző is meg lehet támadni a levelet 15 napon belül…azt mondja most ő gyorsan megírja..,megírta…ok csak az én nevemben…de erre ott rákérdeztem,hogy ez nem gond??…jajj dehogy egy a kölcsönünk..hát jó gondoltam igaz ,igy van…nem tudta kinyomtatni ,mert elfogyott a nyomtatójából a patron…azt mondja át küldi most emailban…és otthon nyomtassuk ki és 3 példányban adjuk be…mi előtt elköszöntünk,hát azt mondta a levél 15000ft,1 óra itt 10000ft…hát átadtuk…levelet bevitte párom közjegyzőnek…válasz nem jött 2 nap múlva…csak nekem pár nap múlva,páromnak írtak egy levelet,hogy mivel ő nem volt rajta így jogerős lett mert lejárt a 15nap…ja és közben ez végett tiltást tettek a nyugdíjára….zokogtam,anyu meghalt,ez átvágot…hívtam…nem vette fel,hívtam felvette nem ért rá…hívtam ,azt mondta ezt nem érti kérjünk ídőpontot az irodában…hívtam az irodát azt mondták K.úrnak csak 3 hét múlva lesz ideje,mondom ez nem jó..ők sajnálják más is van rajtunk kivűl.,vissza hívtam K.úrat…azt mondta értsem meg már,hogy rengeteg a dolga…kérjek ídőpontot ha jó…mást nem tud mondani….hát úri nő voltam..és nem küldtem a……leraktam,vágtam a telefont és zokogtam,mentem volna anyu után..:(:(!!….hát így vágot át…..ja és azota végrehajtó nekem és a páromnak is kiküldte a tiltást a pénzünkre…páromnak 33%…nesze neked Boldog Karácsony!!:(!!…az enyémre,hogy fingom nincs27000ftból mit akarnak:(!…????!!jobb lenne már nem élni!!!…csak ehez is gyáva vagyok
  https://www.facebook.com/groups/238511409595424/permalink/315935738519657/

  ↑ LinkVálasz
 16. Hitel –Világ -Stádium.

  Hitel –Világ -Stádium. Gondolatok a világ helyzetéről.
  A Pannon TV ~ Kerekasztal című műsorában kérdezték Dr. Léhmann Györgyöt a devizahiteleseket a bankokkal és a közjegyzőkkel szemben sikeresen képviselő jogászt. A riport témája a bankok nyomásgyakorlása a közjegyzői és ügyvédi kamarán keresztül, a már megindított fegyelmi eljárásról. A banksztereknek semmi sem szent, így a törvény előtt sem akarnak helytállni, ahogyan azt a létük alapelemeként már mindenki megismerhette velük kapcsolatban.

  http://hitelvilagstadium.blogspot.hu/2012/11/karteritesi-perek-indulnak-kozjegyzok.html

  ↑ LinkVálasz
 17. devizahiteles

  A devizahitelesek érdekeit felkaroló hét társadalmi szervezet pénteken közös közleményben szólította fel a kormányt, hogy tartsa tiszteletben az Alaptörvényt, és védje meg a fogyasztókat a hitelezők erőfölényével és visszaéléseivel szemben. Azt követelték az államtól, hogy a Magyar Nemzeti Bank tartalékaiból kártalanítsa a Hitelkárosultakat, tekintettel arra, hogy ezeknek a tartalékoknak a képződése ok-okozati összefüggésben áll a hazai devizahitelezéssel – tudatta a Magyar Szociális Fórum. A tények beismerésével együtt teljes körű tájékoztatást követelnek azon félreértések elkerülése végett, hogy az adósmentés az adófizetők pénzéből történne.

  http://www.mszfszk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=386%3Aaz-alaptoerveny-tiszteletben-tartasat-koevetelik-a-devizahitelesek

  ↑ LinkVálasz
 18. Új időpont: 2012. november 21. (szerda) 14 óra.

  Döntött a parlament, óriási lehetőség a hiteleseknek
  Zöld út a pénzügyi ombudsmannak
  Elfogadta az Országgyűlés a pénzügyi ombudsmani poszt létrehozásáról szóló törvényt. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek a jogszabály hatálybalépését követő egy hónapon belül kell kineveznie – határozatlan időre – a pénzügyi jogok biztosát, akinek az „erőfölényükkel visszaélő” bankok és hitelintézetek által okozott sérelmek vizsgálata lesz a feladata.
  http://hetivalasz.hu/itthon/letrejon-a-penzugyi-ombudsman-hivatala-57368

  ↑ LinkVálasz
 19. Új időpont: 2012. november 21. (szerda) 14 óra.

  Devizahiteles vagy?! – akkor mutasd meg, hogy képes vagy az összefogásra!
  Ne feledd, hogy egységben az erő!
  Álljunk ki együtt Dr. Léhmann Györgyért, aki a Te érdekeidért küzd a bankok ellen.
  Ha most nem tudunk összefogni, akkor ne csodálkozz, hogy a bankok birka módjára terelnek mindannyiunkat a vágóhidra.
  Szimpátiatüntetés Dr. Léhmann György mellett,
  2012. november 21.-én 14.00 óra.
  Helyszín: Pécs, Ferencesek utcája 7.

  ↑ LinkVálasz
 20. Új időpont: 2012. november 21. (szerda) 14 óra.

  Már csak 2 nap! Álljunk ki Dr. Léhmann Györgyért!
  Akadályozzuk meg együtt az ellehetetlenítését.

  Az Ügyvédi Kamara fegyelmi eljárást indított ellene, mert kimondta az igazságot! – fellépett a banki terror ellen.

  Gyere el Te is!
  Helyszín: Pécs, Ferencesek utcája 7. sz.
  Időpont: 2012. november 21.-én -én (szerda) 14: 00 óra

  https://www.facebook.com/events/404478609618960/

  ↑ LinkVálasz
 21. Új időpont: 2012. november 21. (szerda) 14 óra.

  Szimpátiademonstrációt rendez Patacs Rácváros Egyesülete és Lőrincz Miklós dr. Léhmann Györgyért a devizahitelesek őrangyaláért, és a banki terror ellen november21.én szerdán 14:00 órától Pécsen a Ferencesek utcája 7. sz. előtt.
  dr. Léhmann György ellen az Ügyvédi Kamara fegyelmi eljárást indított, mert kimondta az igazságot!
  A 2006 óta létező és aktív otthonvédő Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) szolidalírását fejezi ki és kiáll az Ügyvédi Kamara által meghurcolt Dr. Léhmann György ügyvéd úr mellett.
  http://marevosz.gportal.hu/gindex.php?pg=25682665&nid=6295794

  ↑ LinkVálasz
 22. Új időpont: 2012. november 21. (szerda) 14 óra.

  Már csak 3 nap!
  Téged is várunk a demonstrációra.
  Álljunk ki Dr. Léhmann Györgyért!
  Szimpátia tüntetés a devizahitelesek őrangyaláért!
  Az Ügyvédi Kamara fegyelmi eljárást indított ellene, mert kimondta az igazságot!
  Gyere el Te is!
  Helyszín: Pécs, Ferencesek utcája 7. sz.
  Időpont: 2012. november 21.-én -én (szerda) 14: 00 óra

  https://www.facebook.com/events/404478609618960/?fref=ts
  Demonstráció a devizahitelesek őrangyaláért!

  ↑ LinkVálasz
 23. Új időpont: 2012. november 21. (szerda) 14 óra.

  Ezt az aljasságot! –Dr. Léhmann György urat akarják elhallgattatni ahelyett, hogy a bankok uzsorázását vizsgálnák.
  „egy civil ruhás ember nemzetbiztonsági igazolvány felmutatását követően érdeklődött a szomszédoknál az ügyvéd de különösen gyermekeivel kapcsolatosan.

  DR. LÉHMANN GYÖRGY (8600 Siófok Szűcs u. l. – tel. 84/313-176 és 06-20/49-39-85l) irata e-mail: lehmann@invitel.hu

  =========================================================

  Siófokon 2012. november 17. napján.
  Pécsi Ügyvédi Kamaránál folyamatban lévő, Országos Közjegyzői Kamara Elnöke – Dr. Tóth Ádám – megbízásából Dr. Moldován András ügyvéd által készített feljelentés alapján elrendelt fegyelmi eljárásomban 2012. október 25-én tartott tárgyaláson a mellékelt jegyzőkönyv zárómondata szerint felhívtak arra, hogy a keresetlevél-blankettákat a következő,

  2012. november 21-én délután 14. órakor tartandó fegyelmi tárgyalásig csatoljam.

  Csütörtökön délelőtt a Fővárosi Törvényszéken tárgyaltam, majd délután meglehetősen feldúltan jött át irodámba a velem egy emeleten dolgozó fogtechnikus hölgy azzal, hogy délelőtt egy civil ruhás ember nemzetbiztonsági igazolvány felmutatását követően érdeklődött velem, de különösen gyermekeimmel kapcsolatosan.

  Természetesen közölte a hölgy azt, hogy inkább személyesen nálam érdeklődjön ez a férfi, de a válasz az volt, hogy éppen elkerülni akar engem azért, mert a nyomozásnak az a célja, hogy a környezetemnél szerezzen megfelelő információkat. Úgy tudom, hogy ezek után az állítólagos állambiztonsági dolgozó a kért információkat a fogtechnikus hölgytől megkapta, és mire hazaértem, már hűlt helye volt a férfinek.

  https://www.facebook.com/events/404478609618960/?fref=ts

  ↑ LinkVálasz
 24. Új időpont: 2012. november 21. (szerda) 14 óra.

  Végtelenített hitelcsapdában vagy!
  De elvárod, hogy mások tegyenek érted?
  Állj ki Te is az ügyvéd mellett, akit a Te ügyed miatt akarnak lapátra tenni!
  Demonstráció időpontja: 2012. november 21. (szerda) 14:00 óra.
  Pécs, Ferencesek utcája 7. (ügyvédi kamara)

  ↑ LinkVálasz
 25. Új időpont: 2012. november 21. (szerda) 14 óra.

  Sok lúd disznót győz!
  154 „lúd” kevés ekkora „disznó” legyőzéséhez!
  Fogjunk már végre össze a saját jól felfogott érdekünkben és takarítsuk végre ki ezt a túl méretes disznóólat.
  https://www.facebook.com/events/404478609618960/

  ↑ LinkVálasz
 26. A lényeg ez a mondat!

  A lényg itt van! Mi az, -„hogy a végrehajtó céggel is…”
  Az utcán fogja megszülni gyermekét K. Judit (34), ha sürgősen nem rendezi milliós tartozását. A nyolcadik hónapban járó kismama minden egyes napja keserves versenyfutás az idővel, hiszen csütörtökön a végrehajtó cég eladhatja feje fölül az otthonát.

  http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/elarverezik-a-terhes-no-lakasat-2119605

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE