Kiemelt, Pécsi hírek

Szomorú vagyok

|

Szomorú vagyok, mert másképp is lehetne. Szomorú vagyok, mert másképpen kellene, hogy legyen. De valakik, vagy valaki úgy döntött valahol, hogy így legyen. Így, rosszul.

Valaki gonoszsága erősebb volt az emberi értékeknél. Vasárnap este két csapat játszott Pécsett a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Tulajdonképpen két pécsi csapat. Az egyikben Pécs kosárlabdájának ikonja, a város hírnevét Európa szerte öregbítő Iványi Dalma, a másikban is egy két ismertebb játékos.

Csak valaki, vagy valakik úgy döntöttek, hogy Pécsett elég egy csapat is. Még úgy sem kell, ha fizetnek a csarnok használatáért. Vállalták volna a mostohagyerek fájdalmának terhét, de még is pécsiként akartak játszani a bajnokságban. De még mostohagyerekként sem kellettek. Száműzték őket! Pécsről!ivanxipava

Mi pedig, pécsi polgárok, akik szeretjük a sportot, a női kosárlabdát, ha minden idők legnagyszerűbb pécsi játékosát akarjuk látni, akkor elutazhatunk Komlóra. Az ellenfelek is, akik talán szintén nem értik, hogy ez miért van így. Nem kell a városnak a bevétel? Nem kell, hogy más városok játékosai Pécsre jöjjenek? Nem kell, hogy rácsodálkozzanak az ide érkező szurkolók a nevezetességeinkre, hogy itt hagyják pénzüket az igénybe vett szolgáltatásokért?

Lehet, hogy a város vezetésének mind ez nem kell. Nem tudom.

Azonban bennünket pécsi polgárokat megfosztottak a játék élményétől. A többségünket, akik nem tudunk elutazni Komlóra. Jól van ez így, Polgármester úr?

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE