Kiemelt, Pécsi hírek

Pécs esete Hári J-vel

|

Pécs városa egy ideje számolatlanul gyűjti a sikereket. Kommunikáció és száj karate szinten. Mert a pécsieknek kicsit más erről a véleménye. Most egy újabb pávatáncnak lehetünk tanúi a permanens sikerek városában.

Most pedig a pécsi Münchausen dicső története következik. Nem a nagyabonyi kocsmában, hanem a Pécs Király utca elejei pubban az öreg Háry János, ivócimborái és a diák szórakoztatására, felidézi hajdani nagy kalandjait.pava

Miután a burkus határon Hoffmann Rózsa kitalálta, hogy meg kell reformálni a magyar oktatást. Igaz az államosítás még nem reform, de ők így nevezik. Létrehozták a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ megyei tankerületét. Ott is egy páva páváskodik, aki szerint nyugodtan, csendben zajlik majd az iskolák átadás-átvétele. Az iskolák üzemeltetése marad Pécsnél. Igaz, a pedagógusoknak a csendben rendbenről más a véleménye.

Történt, hogy a főpáva mellé, kell egy Hári J. Jön a dilemma. Kinevezem, vagy megbízom? Ez itt a kérdés, válasszatok. Azaz választani kéne, mert a Hári egyben a 17. önkormányzati választókerület képviselője is. Nem áll elő itt kérem némi összeférhetetlenség? A 2/3 szerint nem. Mert a siker városában ez így megy. Erőből. Ez is zökkenőmentesen ment, mint az iskolák átvétele.

Vajon a Fidesz frakció többi tagja milyen pozícióba fog dolgozni a jövőben? Remélem, mindenkinek találnak munkahelyet, csak úgy törvényesen.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. közmunkás

    Remélem a jövőben a közmunkások népes csapatában “szabadságharcolnak” a végső győzelemig !

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE