Kiemelt, Patacsi Pilvax

A Patacsi Öreg Bikák FC és az NB1

|

Kell egy csapat. Ezt határozta el a patacsi Pilvax törzsközönsége. Újra élesztjük a patacsi labdarúgást. Mert abban van pénz. Meg a politikában. A politika is hasonlatos a focihoz. Semmi teljesítménnyel is sokat kereshetsz. A minimálbérhez képest feltétlen. Minimál képességekkel is érvényesülhetsz. A patacsi Minarik ki adta a jelszót, kell egy csapat!

Összegründoljuk, feljuttatjuk az NB1-be, és kapunk hozzá pénzt is. Pécs az óta fejlődik, mióta Patacshoz csatolták. Szóval NB1 és kapunk 400millát. Nem titkoljuk példaképünk is van a Mezőkövesd-Zsóry nagyhírű és félelmetes és egyébként Tállai András belügyi államtitkár csapata.oregbika

Ez a nagy múltú csapat most 400 millió forintot kapott a gránitszilárdságú magyar költségvetés tartalékából. Azt is tudjuk, hogy a Mezőkövesd-Zsóry és majd a patacsi Öregbikák FC támogatásához is azEmberek pénzén hatalmas közérdek fűződik. Mert a focit támogatni közpénzből az állami érdek. Vonhatjuk ki az oktatásból, az egészségügyből, de focinak lennie kell. Mert Patacs is olyan nagy futballhagyományokkal rendelkezik, mint Mezőkövesd. Szóval kell egy csapat Patacsra is. Aztán jöhet a stadion is.oregbikak

De legalább háromszor akkora, mint a felcsúti. Mert Patacs lakossága háromszorosa Felcsúténak. Kell egy csapat. A patacsi Öreg Bikák is ki tudunk majd esni bármely kupa első fordulójából úgy, mint a Videoton, a Győr, vagy a Debrecen. Hajrá patacsi Öreg Bikák! Hajrá Patacs! Jobb lenne, ha a patacsi Öreg Bikák is nevet változtatnának, Nemzeti Öreg Bikákra. Mert a rendszerváltozást kezdeményező, és most kormányzó párt prominensei, akik szeretik a focit mára már kivénhedt öreg bikák lettek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Dezső de Garas

  Én beállok a Patacsi öregbikák mögé mosodásnak. Mert kell egy csapat. De azt már nem tudom elérni, hogy a Bikácsi is szerepeljen a csapatunkban. Mert kell egy csapat. Azt kell megérteni, hogy a Csabagyöngye futball csapatot csak a mosodás támogatta, tehát én. Gyerekek új világ van, megérkeztek a szponzorok, ha ezt a szponzort ön kormányzatnak hívják, vagy álamtitkárnak nem mindegy? Hajrá Patacsi öregbikák!

  ↑ LinkVálasz
 2. deakcsabaHegyiember

  A patacsi öregbikák előnye jó pár kevert ,sör, és rum meg vodka azt persze,hogy megy a szekér:D

  ↑ LinkVálasz
 3. Titó

  Viktor én nem focizni szeretnék, hanem csak dolgozni és megélni! De nem hétről hétre!

  ↑ LinkVálasz
 4. szurkoló

  A Patacsi kapura a hálót előre kell felszerelni, így hátvéd sem kell.

  ↑ LinkVálasz
 5. Qrvára nemzeti

  Nem ügy orbánisták már a spájzban vannak!

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE