Ez-az-amaz

A hosszú élet titka!

|

„Élek, és tudom mozgatni a könyökömet, mi kell még?” – utalt a hölgy arra, hogy amíg fel tudja emelni a cigarettát és a poharat, addig minden rendben van.

DOROTHY HOWEAz idős hölgy elmesélte, sokszor le akarta tenni a cigit, ám mindig azt mondta magának, akkor szokik le, ha túl drága lesz a dohányáru. Bár az évek során háromszorosára emelkedett a cigaretta ára, Dorothy a mai napig füstöl. Egyébként is a hátralévő röpke 100 évre már nem is érdemes leszokni!

Ha mindez nem lenne elég, Dorothy úgy gondolja, nem egyszerűen túlélte ezt a sok doboz cigarettát, hanem egyenesen ez lehet kiváló egészségének titka, no és persze a rendszeresen fogyasztott whiskey.

A szerencsére jó egészségnek örvendő Dorothy közel félmillió szál cigarettát szívott el életében. A nyugdíjas titkárnő 16 évesen szokott rá a dohányra, azóta pedig tizenöt szálat el is szív minden nap. Az elmúlt 84 évben tehát 460 ezer szálat pusztított el, mindezért pedig nagyjából 60 millió forintot (193 ezer fontot) költött el – írja a Daily Mail.

Bárhogy is legyen, senkinek sem ajánljuk, hogy kipróbálja a hölgy tanácsát, noha további jó egészséget kívánunk neki.

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE