Kiemelt, Pilvaxwélemény

Giró – Szász nyilatkozata ellentétes az ország érdekeivel

|

A kormányszóvivő állítása szerint ellentétes az ország érdekeivel Horváth András vádaskodása. Az “egykori sértett dolgozók nyilvános vádaskodásai” lerombolják az adómorál javítása érdekében megtett kormányzati intézkedéseket. Ezt mondta Giró -Szász András kormányszóvivő azzal kapcsolatban, hogy Horváth András, egykori adóellenőr ezermilliárdos államilag segített adócsalásról beszélt.

A kormányszóvivő kijelentette: Magyarországon rossz az adózási morál, az “ilyen hírkeltés tovább rontja az adómorált”, ez pedig ellentétes az ország érdekeivel mondta a kormányszóvivő.giroszasz

Ha Horváth András tette az ellentétes az ország érdekeivel, meglopni az országot, lenyúlni a Zemberek nyújdíjpénztári vagyonát, kérvényezni, hogy a saját adózott jövedelmemből kétszer vegyek fel pénzt díjmentesen, a fociba milliárdokat ölni, amikor 4 millió szegény van ez meg nem ellentétes az ország érdekeivel?

Horváth András szerint ez a síbolás évi 1000 milliárd. A Fidesz 3 évi országlása alatt ez akkor 3ezer milliárd. Ennyi volt a magán nyugdíjpénztárak „államosított” pénze. Ennek kétszerese, azaz 6 ezermilliárd forint a Matolcsy – Varga tandem unortodox – patacsiasan megszorítás – csomagjainak az ára, amit mi fizettünk. Ezért volt a megszorítás, mert Horváth Andrásnak van igaza?

Azt azonban most kijelenthetjük, hogy Giró – Szász András talán ezzel a nyilatkozatával kiérdemelte az év legundorítóbb, és legpofátlanabb nyilatkozata kitüntető címet. Ugyanis a Pécsett bezárt Elcoteq milyen terheket hagyott hátra?

Vajon ha én nem fizetem be Pécsett az ingatlanadómat – pécsi leánykori nevén építményadómat – akkor velem is ilyen elnéző lesznek. Vagy inkasszózzák a számlámat? A patacsi online Hyde – parkból nézve András öcsém, bölcsebb lett volna, ha hallgattál volna. Akkor az egyszer Te is jobban teljesítettél volna.

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE