Ez-az-amaz, Kiemelt

Húsvét másnapján indul a magyar foci feltámadása

|

Tegnap kikaptunk a finnektől barátságos labdarugó mérkőzésen. A kapitány magyarázkodik. De a magyarázkodás sem változik több évtizede ugyanaz az unalmas szöveg. Ha mi rúgjuk a második gólt, akkor győzhettünk volna.

A magyar labdarúgás csak a pénzről szól közepes vagy annál is gyengébb játékosok sok-sok pénzt keresnek komoly teljesítmény nélkül. Számolatlanul dől a pénz a labdarúgásba minden eredmény nélkül. A szorgalmat és tehetséget pénzel, nem lehet pótolni.

felcsutistadion

Más sportágak sportolóit csak akkor vesznek komolyan, ha a világ legjobbjai között szerepelnek. De nálunk a labdarúgásban ez nem követelmény. Az európai kupákból is az első fordulóban kiesett minden csapatunk.

De a feltámadás ünnepén megújul a magyar foci. Húsvét másnapján átadják a felcsúti Arénát. Onnan indul a magyar foci csodálatos megújulása. Mert Magyarország Felcsúttal és Orbán Viktorral közismerten jobban teljesít. Igaz, a régi dakota mondás szerint nem a stadion játssza a focit. Minarik Ede a mosodás mondhatná ma is: “Kell egy csapat” és igazítsuk hozzá a stadionok számát is.

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE