Kiemelt, Pécsi hírek

A Pécset verve lett bajnok a komlói Pinkk 424. Szép volt lányok!

|

Nem tudom, Iványi Dalmáéknak elégtétel-e a bajnoki győzelem? Nekem repes a szívem, hogy ez a Pécsről száműzött csapat idáig eljutott, még azon ocsmányságok után is, amit velük szemben 2012-ben a pécsi pártvezetés KB elkövetett. Talán még emlékeztek, nem volt olyan rég.

Még tornacsarnokot sem kaptak Pécsett, a Baja jogán indulhattak és Komló lett a hazájuk. Gusztustalan volt, ahogy 2014-04-30szétverték, megosztották a pécsi kosárlabdát azok a politikusok, akik hosszú éveken keresztül élvezték a csapat sikereit. Kígyókat melengettek Dalmáék a szívükön, de talpra álltak. Sajnálom ugyanakkor a másik félben játszó régi MIZO-s lányokat, ők csak annyiban hibáztak, hogy nem bíztak Iványi rettentő kitartásában és nem a Pink-et választották. Az is kérdés lehetne, hol vannak azok a sportvezetők, akik az anyagi csőd szélére vitték a MIZO Pécs 2010 csapatot? Mert tény, hogy a MIZO, mint szponzor kiválása nagy érvágás volt a csapatnak, de hol voltak akkor azok, akik segíthettek volna? Iványiék nagy alakítása volt a talpra állás, majd most, két év után ez a bajnoki cím!
Régen kapott Páva elvtárs és baráti köre ekkora pofont Komlóról. Szép volt Dalma, szép volt lányok, köszönjük Komló és szégyellem magam, mint pécsi tüke.

A Pinkk 424 3:2 arányban nyerte az öt meccsig tartó döntőt, és újra bajnok. Pécsre most nem jutott bajnoki cím.
A csapat: Iványi Dalma, Daphanie Kennedy, Őri Györgyi, Amber Holt, Louella Tomlinso, Lucila Pascua, Sarok Nikolett, Kováts Nóra, Ruják Nóra, Katona Szidónia. Vezetőedző: Roberto Hernández.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Ferenczi Péter

  A városvezetés narancssárgábbik fele helyében, én most nagyon szégyellném magam. Páva és Csizi igazi jellemét ábrázolja, hogy ők, saját bevallásuk szerint, a pécsi polgárok érdekeit szolgálják. Akkor miért nem teszik? Azok nem pécsi polgárok, akik a PINKK-nek szurkolnak? A Páva most simogathatja agyontámogatott PEAC csapatát.

  ↑ LinkVálasz
 2. Dezső de Garas

  Az igazi pécsi csapat győzelme.
  A fideszes városháza elűzte őket Pécsről , csak annyit kértek hogy a sportcsarnokba tudjanak edzeni és a mérkőzésüket lejátszani. Komló is Baranya ott is megmutatták ők a legjobbak Magyarországon női kosárlabdában. BAJNOKOK LETTEK . Páva Zsolt : Habár nevükbe az van írva : PINNK 424 PÉCS nem kellene megadni az esélyt hogy Pécsen játsszák a mérkőzésüket és nem Komlón. Mint a két női csapat pécsi csapat , tessék megadni az esélyegyenlőséget. Hajrá Iványi Dalma , méltó befejezés a csúcson 10-szeres magyar bajnok vagy.

  ↑ LinkVálasz
 3. Bársony Róbert

  Hatalmas az írást és szó szerint igaz!
  Egy ikon csapat és ikon vezére – a sokak által lesajnált Komlón is bajnok tudott lenni a pokolból felállva is! Ehhez kellett a Komlói Csarnok egyedi és Magyarországon ritka fanatikus szurkolótábora is…
  Dalma a búcsúmeccsét a csúcson tudta abbahagyni!
  Ettől még biztosan ott a tekintetében a láthatatlan kis fájdalom!
  Köszönjük az élményeket…

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE