Magyar Közélet, Pilvax Primőr

Devizahitel – Dr. Hossó Andrea szerint

|

„Természetesen tudták a magyarországi leánybankok és anyabankjaik is, hogy olyan kockázatos hitelezésbe kezdenek, amelyet nem tehetnének meg. Profitéhségük miatt mégis bevezették az uniós csatlakozásunk dátumának ismertté válása után. Ezt a módszert már a világ sok részén eljátszották. Tehát tudatos eladósítások a deviza alapú hitelezési termékek.

Dr. Varga István is ezt mondja. Hibás termék és dr. Róna Péter óta dr. Hossó Andrea is ezt állapítja meg. Műhiba történt és ennek az állam is felelőse, mert a pénzügyi felügyeleti rendszer (PSZÁF) eltűrte, engedélyezte. Ez egy nemzeti kataklizma (a társadalomra nézve pusztító esemény), és a láthatáron jelentkezik már a következő…”devizahitel59

„Széthordták az országot, leépült az iparunk, elvesztettük a saját pénzrendszerünket! Behozták a „devizahitelezést”, ami nemcsak egyes emberek problémája, hanem nemzeti kataklizma, emiatt nincs belső piac, a vállalkozások emiatt nem tudnak talpon maradni. Az emberek fizetnek abszurd összegeket, olyan átláthatatlan összegeket számláznak nekik, amelyek hihetetlenek.”

„Már 1 millió hektár földterületünk van már zsebszerződésekkel külföldi kézben! Hol van az a politikai vezető réteg, akinek nemzettudata van, aki valóban azt szeretné, hogy ez az ország felemelkedjen és szuverén legyen? Ezeknek a problémáknak a megoldására szakértői csapatot kellene létrehozni, természetesen nem a jelenlegi bankvezetőkből és nem politikusokból, hanem közgazdászokból, jogászokból. Nem a jelenlegi bankok embereiből.”

„A derivatívák banki rendszere világgazdasági időzített bombagyár! Amiképpen pl. Warren Buffet mondta – aki 2008-ban a világ leggazdagabb embere volt -, hogy a pénzügyi személyek és szervezetek tömegpusztító fegyvereket terveznek. Ezen mondása egyébként a világ egyik leghíresebb mondata lett a modern kori pénzügyi rendszer jellemzésében.”

 [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ih45HJXgIfg]

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Adósszivatás!

  Az MNB ből kiszivárogtatott információk szerint “adósmentés” címén ugyanazt a szart akarják ezek a tolvajok újracsomagolva odaadni, amit amit eddig is csináltak. Az uzsora nyeletését biztosító kiterjesztett árfolyamgátat. Mikozben a magyorországi deviza-elszámolású hitelek 100% százaléke – sui generis, de facto- azaz a törvény erejénél fogva SEMMISEK!!! EHHEZ MÉG A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE SEM KELL, AZ CSUPÁN MEGÁLLAPÍTJA. AMIT a jelenlegi kormány tesz, az a zsidók korabeli jogfosztásával és a családok holokaausztjávaal egyenértékű. Törvénytelenül elrabolják emberek magántulajdonát, állami segédlettel. A második világháború során elkövetett emberiség elleni bűntettekkel és az 50 évek kuláktörvényeivel egyenlő az a kirívó jogfosztás, a magyar tövények semmibe vétele amit a magyar állam szervei tesznek a kiszolgáltatott, kivéreztetett magyar állampolgárokkal. A mai világ ban minden valakié, a föld, a termelőeszközök. Ma már egy családnak nincs lehetősége arra, hogy vadászattal, földműveléssel termelje meg a saját javait. Akit megfoszatanak a fizetésétől, a pénzétől, annak a családját is halálra, vagy vegetálásra ítélik. Pénz nélkül semmit nem lehet tenni, már vizet sem lehet inni, ennivalót sem lehet kapni. Pedig Magyarország törvényei pontosan rendelkeznek arról, hogyan lehet ezt a csalás-bűncselekmény sorozatot feszámolni és a kárt rendezni. Szeretném megérni, hogy ennek a katasztrofális bűnténynek az elkövetői, bankárok, politikusok, kollaboránsok (közjegyzők, kontár bírók) a létező legsúlyosabb büntetést fogják kapni, ha a jogállamot visszaállítják!!!

  ↑ LinkVálasz
 2. István Gyula Németh

  Nos kedves Péter! Valahol ezt a pontosítást vártam Tőled! A kommünikéd, így komplett és jó! Az Andreával közösen lépni nem lenne egy hátrány, de olybá tűnik a “csinbe-menés” nem mindenkinek jön be! Pedig szükség lenne egy kis támogatásra!!!!! nem elvtelenül, mert bebizonyosodott, hogy az álláspontok nagyon összevágnak, csak a cselekvés az ami hibádzik!

  ↑ LinkVálasz
 3. Vegre egy igazi dal!

  BÄLINT NATÄLIA:Hallgasd,es gondolkodj!

  ↑ LinkVálasz
 4. Névtelen

  Mocskolodäst abba kell hagyni,ak i nem bir magäval.vegyen hideg tusfürdöt.ne rontsa a pilvax eddigi jo hirnevet!

  ↑ LinkVálasz
 5. Menyhért Péter

  Kedves István! Hossó Andrea egy igen magasan kvalifikált kiváló szakember, akit éppen az iránta érzett tisztelet okán kell helyreigazítani. Tudod, nem elég az igazság kellemesebb felét elmondani, és a mély hallgatásba fojtott tényeket elhallgatni! persze, így könnyű médiához jutni, mintha azt képviselné, hogy az ország 20-30 bankára embereket halálba kergető csaló, fehérgalléros bűnöző! Különösen könnyű minderről hallgatni, amikor kiderült: a magyar ügyészség a bűnözőket védi a magyar polgárok, és nem mellékesen az állami költségvetés helyett! Nem beszélve az agyondédelgetett focikirály, az orbán-polt barát don csányiról, meg a gengsztervezér patairól, aki nem átall hazugságokkal fenyegetni kormány betéteseket, országot!
  Éppen Hossó Andreának kéne a nemzetközi bankvilág előtt feltárni a magyar hungarikumot: a törlesztés ellenére növekedő kölcsönt! Ha kérné én szívesen elmagyaráznám neki, csak borítsa ki a bilit az európai bankár-körökben!
  Ő kiválóan alkalmas lenne arra, amire én totál alkalmatlan vagyok!
  Könyörgöm: legyen ő a hős magyar szakember, aki megmenti az áldozatok millióit, de ehhez szándék is kell. Ehhez együttműködés és jól informáltság kell, amiben én segíteni tudok neki, ha szükségét érzi.
  No meg az, hogy amennyiben a orromra koppintanak, hogy valamit elszúrtam, akkor nem megsértődni, hanem utánanézni kell. menyus

  ↑ LinkVálasz
 6. Új megtámadási ok a devizahitelesek oldalán, terjesszétek!!!!!!!

  Tisztelt Menyhért Péter! Az ön banki bűncselekményeket feltáró munkája korszakalkotó és felbecsülhetetlen jelentőségű. Sok közgazdász és jogász szégyellheti magát, hogy ezen adatokat nem ellenőrizték, ahol hasonló következtetésre jutottak volna. Ezen anyagokat el kellene juttatni nagy külföldi tévéadók részére, CNN, BBC. stb. bár, valahol áttörésként értékelhető, hogy Kásler és az LMP vezetője már a köztévében és parlamentben is bűncselekényről “beszélhet”. Üssék a vasat, amíg forró, ne engedjék, hogy a lendület megtörjön. Nyilvánvaló mi folyik itt megint. Egy két fél mondatos “minihírecske” jelent csak meg arról, hogy a közszolgák ingyen hitelt vehetnek fel, 500.000 ember jogosult a munkáltatójétól hiteltámogatást kérni=SÚLYOS DISZKRIMINÁCIÓ, MELLYEL A BECSAPTOTT RÉTEGET PRÓBÁLJÁK MEGOSZTANI. A MARADÉKOT, AKI NEM KÖZSZOLGA ÉS NEM TUD ÉLNI EZZEL A MUNKÁLTATÓI KEZDVEZMÉNNYEL, AZT PEDIG MOST A FORINTADÓS FORINTADÓSOKKAL PRÓBÁLJÁK ÖSSZEUGRASZTANI, A DEVIZA-ELSZÁMOLÁSÚ FORINTADÓSOK KÁRÁRA. Miközben a devizahiteles önkorményzatokat már állami az adófiezetó polgáok pénzén szanálták. MI EZ, HA NEM A SZISZTEMATIKUSAN KIDOLGOZOTT MAFFIABŰNCSELEKMÉNY KÖVETKEZŐ FELVONÁSA A SZAJRÉ BIZTOSÍTÁSA ÉS LEHETSÉGES MENEKÜLÉS A BÜNTETŐJOGI FELELŐSSÉGE VONÁS ELŐL A KELETKEZETT ZŰRZAVARBAN? Ezt a topázt pedig tojja le. Van egy valóságot kimondó ember, aki tudja, hogy vele szemben áll egy csaló tolvaj, aki mellett van egy bunkó, habzó szájjal ugató harci kutya, aminek a pórázát és a jutalomfalatot dobó tolvaj tartja, hogy a dög megállás nélkül acsarogjon és idegesítse a vaóságot kimondó embert.. A három közül vajon melyik lehet az a topáz???? …….nagy ugye :)

  ↑ LinkVálasz
 7. István Gyula Németh

  Ha valakinek a valós tényhelyzetet felölelő, kialakult és a részéről tisztességgel a valós helyzetnek megfelelően levezetett, és a környezet által elfogultsági telítettség nélkül – semmi mással, mint normális, belátás, és gondolkozás útján – belátható az egy egyébként exlex és törvénysértő helyzet adottsága, azt nem a zsidósági jelzővel, vagy egyéb akár becsületsértő vélemény-nyilvánítással kell fogadni! Sokkal inkább hasznosítani kell a napi harcainkban, ha van ellenvélemény és más szempontból kialakult meglátás azt, meg, meg kell nézni hogyan lehet összegyúrni! Nem kéne egymást sértegetni, ledegradálni semmi módon!
  Meggyőződésem, nem vitáról van szó, hanem egy jogsértő,exlex helyzet tisztességes, közérthető, mindenki számára korrekt ismertetéséről!Egy valamiféle fórumon keresztül, de lehet ezt a téma megvitatásának nevezni is, ha úgy tetszik! DE a megoldási alternatívák konklúzióként való felvetéséről, megállapításától eltekinteni nem lehet. Ha megvannak az alapvető követelések akkor lépni lehet és kell. Erre pedig predesztinálni kell a létező legnagyobb környezetet, hogy támogassák, akár síppal, dobbal, nádi-hegedűvel a törekvéseink elérését! Mert vallom, hogy a bűnbak keresés az másodlagos szempont, sőt leginkább a legutolsó teendő!
  A folyamat megállítása, a jövőbeni prevenció az alapkövetelmény, majd jöhet a kárfelmérés, a kármegállapítás, kártérítés, stb. ennek is többféle alternatívája lehet! Tehát van min és miért gondolkozni, mellesleg tök nem érdekel a csányi meg akármilyen felelősnek jelölt személyek vagyona, egy alapjaiban “elkúrt” folyamat helyretétele szükséges!

  ↑ LinkVálasz
 8. Topáz

  Fejlődsz, bunkócska! De azért a fenekedet már nem nyalják …

  ↑ LinkVálasz
 9. Menyhért Péter

  Mi van ásványkám! te még mindig mérgezed a levegőt?
  Orbán viktor, Orbán Viktor, hogy örülj b..meg.
  :)

  ↑ LinkVálasz
 10. Topáz

  Menyhért! Üljön le, egyes! Maga semmit nem tanult!

  ↑ LinkVálasz
 11. Menyhért Péter

  Kedves Hossó Andrea!
  Ön nagyon intelligens, és kiváló beszélő, DE.
  Miért beszél olyan témáról, amiben Ön is csupán az átejtett, megvezetett emberek sorába tartozik? Miért nem néz utána a témának, ha nyilatkozik! Nagyon szépen hangzik, hogy ön műhibának nevezte el a devizahitelezést, de engedje meg: én inkább a Róna Péter által több mint hat éve mondott HIBÁS TERMÉK elnevezéshez ragaszkodom! Ez azonban a dolognak csak a kisebbik része. Arról Önnek fogalma sincs, hogy kommunista magyar bankkáraink: Csányi Sándor, Patai Mihály, Felcsúti Péter, és a többi fehérgalléros bűnöző, a Magyar Bankszövetség nevezetű maffiaszervezetükkel, olyan köztörvényes bűncselekményt „tettek” mellé a hibás terméknek, ami sehol máshol a világban nem létezik!
  Tulajdonképpen csodálatra méltó, majdnem tökéletes bűntényről van szó.
  Ezek a bankáraink, akik a magyar pénzügyi jogrendet megírták, olyan elszámolási csalást találtak ki, amelyik becsapta az egész világot! Ezzel a SZERZŐDÉSEN KÍVÜLI MEGLOPATÁSUNKKAL érték el azt, hogy HUNGARIKUM lett a deviza alapú jogügylet, mert sehol a világon nem LÉTEZHET olyan kölcsön, amely a banki előírásnak megfelelő fizetés (amelyben benne van az árfolyamkockázat!) ellenére NŐ A TARTOZÁS.
  Kedves Andrea. Ön kiváló szakember, de nagyképű és öntelt: azt hiszi, hogy a világ csupán annyi, mint amit Ön tapasztalt, megtanult.
  Ön ugyanolyan becsapott ember, mint a kis faluban hitelt felvett földműves, aki még életében soha nem is látott svájci frankot, és aki feltétel nélkül megbízott a bankban.
  Ha van szakmai tisztessége, akkor szervez egy nyilvános vitát velem, ahol megvédheti a becsületét, mert a devizás nyilatkozataival csak a becsapott embereknek tud tetszelegni, annak a 10-15 ezer embernek, aki az Internetet már megtalálta a Deviza Alapú Csalást (DAC), már csak okoskodó figura lehet.
  Nézze meg, az írásos bizonyítékaimat a https://www.facebook.com/groups/devizacsalas/ oldalunkon, és rá fog jönni: jelenleg Ön is csupán a fehérgalléros bűnözők, a magyar emberek kiírtóinak – kifosztóinak játékszerévé vált.
  Segítsen, a nyilvánosságra kerülésben, és győzzön a fontosabb érv, a bizonyíték!

  Menyhért Péter – a csányi-Magyar Bankszövetség bűnbanda ellen 2013 július 2-án tett büntető feljelentés szerzője, az immár 300 feljelentőnél tartó Közösségi Feljelentés képviselője

  ↑ LinkVálasz
 12. Lófax

  Nem zsidó véletlenül ez Hossó Andrea?

  ↑ LinkVálasz
 13. Németh István Gyula

  Tökéletesen igaza van az Andreának! Ezt mondja sok tisztességes és látni, gondolkozni hajlandó, felelős vezető, és a szakemberek sora! Nagyon jól és tömören van leírva a valós gond és probléma! Sajnos a 25 éve regnáló kormányaink a nemzetünk leépülését, úgy gazdaságilag, mint morálisan első osztályú módon előidézték, megteremtve az anarchiát, és sajnos egyre inkább az egypártrendszerbe alakuló diktatúrát > ahol a jogot és a végrehajtást, annak látszat ellenőrzéseit, kizárólag a hatalmon lévők irányítják!
  Ez a nemzetcsőd bekövetkeztét vetíti elénk! Ha tetszik, ha nem!

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE