Kiemelt, Pécsi hírek

Zsolnay óvszert tessék, Zsolnay óvszert vegyenek!

|

Gondoljatok bele, amikor egy szír származású, svájci üzletember magyar felesége puszta aggódásból több országban is levédeti a Zsolnay márkanevet.  Ugye ez a vicc kategóriája? Viccnek azért elég rossz.  Véleményem szerint e helyzet az lehet, hogy eddig nem is volt levédetve a név, nem ált oltalom alatt, és ezt az apró kis hiányosságot most pótolják, de akárcsak régen a Rubik kocka esetében, nem az arra jogosultak.

zsolnayCséplő Petra eddigi pökhendi megnyilatkozásai engem nem nyugtatnak meg az felől, hogy ő puszta karitatív elvek mellett, Pécs és a Zsolnay védelmében kérte az oltalmat Spanyolországban és most már az USA-ban is.  A Zsolnay név mindig a porcelánhoz kötődött, patinás volt, akár a Herendi, vagy a Hollóházi. Mi történhet ezután, ha nemcsak porcelánbarát, de egyéb bizniszben is érdekeltek szerzik meg a nevet? Bármit reklámozhatnak vele. Először jöhetnek az órák, ékszerek, majd a Szíriában gyártott értéktelen kakaósbögrék, és a végén talán még megjelenik a Zsolnay WC papír és a Zsolnay óvszer is. Mert egy márkanévvel biztos jobban lehet feneket törölni, vagy kefélni, és jobban el is lehet adni.

 Csizi Péter nyilatkozata szerint jogászok tömegei dolgoznak az ügyön. Nos, lehet, hogy elég volna csak egy, két, de ilyen ügyekhez értő jogász. És talán megint korábban kellett volna felébredni. Merő rosszindulatból egyébként azt gondolom, hogy a trafik és földmutyik után megjelent a Zsolnay mutyi, mert az elmúlt négy év FIDESZ garázdálkodás csak zavaros, és soha nem a közjó javát szolgáló, a jog határát súroló ügyeskedésekből állt, és ezek szerint a következő négy évben sem lesz változás.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE