Kiemelt, Pilvaxwélemény

Ki írta Fodor Ibolya lemondó nyilatkozatát?

|

A hazaárulózó képviselőnő pár napja még nem tudta, hogy mi a különbség a számviteli fegyelem megsértése és a sikkasztás között. Fodor Ibolya sem tanulta meg, hogy nem elég tisztességesnek látszani, annak is kell lenni. Most új irányt vett a Fodor – gate.

A képviselő megköszönve az eddigi támogatást, felajánlja a Fidesz-KDNP frakciójából való kilépését. Azt is írta, a továbbiakban is “meg kívánja őrizni képviselőségét a pécsi közgyűlésben és kiszolgálni a neki bizalmat adó választópolgárokat. A 10 százaléknyi bizalmat. Minden hazaárulózó képviselő annyit veszít a hitelességéből, mint az általa kiszorított hitelesség súlya. Fodor Ibolya megmérettetett.

Fodor1

A lemondó nyilatkozat:

Tisztelt Elnök Úr, Tisztelt Frakcióvezető úr!

Az elmúlt hetek és különösen az elmúlt napok velem kapcsolatos hírei és történései nem jogosítanak fel senkit arra, hogy a múlt történései miatt további támadások kereszttűzébe kerüljek.

Ezt a kijelentésemet alátámasztja Magyarország Büntető Törvénykönyvének 98§ (1)-(2) bekezdése és a 100 §(1) bekezdése d) pontja.

„ 98. § (1) A mentesítés folytán – törvény eltérő rendelkezése hiányában – az elítélt mentesül a büntetett előélethez fűződő hátrányos jogkövetkezmények alól.(2) A mentesített személy büntetlen előéletűnek tekintendő, és – törvény eltérő rendelkezése hiányában – nem tartozik számot adni olyan elítéltetésről, amelyre nézve mentesítésben részesült.”

„100. § (1) E törvény erejénél fogva áll be a mentesítés d) felfüggesztett szabadságvesztés esetén a próbaidő leteltének napján”

Továbbiakban is meg kívánom őrizni képviselői minőségemet és kiszolgálni a nekem bizalmat adó választópolgárokat.

Miután a támadások már nem csak engem, hanem a Fidesz-KDNP-t is érintik, megköszönve az eddigi támogatást, felajánlom a Fidesz-KDNP frakciónak a kilépésemet.
Tisztelettel:
Fodor Ibolya

Pécs, 2014. december 8.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Szorul a hurok, Orbán takarodj...

  600 ezer forintos telefonszámla be nem fizetéséről is beszélnek….azonnali KÉK vizsgálatot….aki egyszer lop, mit csinálna a közvagyonnal…új választást a körzetben ….is!

  ↑ LinkVálasz
 2. 11/B

  Mocskos patacsiak már megint mocskolódtok?

  ↑ LinkVálasz
 3. Névtelen

  Függetlenként még annyi korlát sem lesz a gátlástalanságban, mint eddig.. Vagy mindegy?….

  ↑ LinkVálasz
 4. zárai györgy

  Kicsit kacifántos az első mondat, nehéz volt, de azért megértettem. Marad képviselő. Persze, hiszen azért fizetnek. így tehát nem annyira jellem, mint ahogy gondolná magáról.

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE