jegyzet, Pilvax Primőr

Csak a testük

|

Elnézést Gárdonyi Gézától, a halhatatlan írónktól, hogy a sírfeliratát használom kicsit kifordítva. A celebjeinkről van szó. Tímeákról, Tündékről, Szilvikről, Gabikról. Azokról, akik a testükből élnek. Akik képeket töltenek fel és le a különböző oldalaikra.

Láttam képet haltisztító celebről. De, ahogy fogta a kést abból látható, hogy még soha nem tisztított halat. Mert talán még egy teát sem tudna főzni. Aztán a másik, alig négy millából karácsonyoztak. Ebből egy szegény baranyai falu is tudott volna.cicik

Különböző gálákon amikor celebek találkoznak az a nagy buli. Egyébként csinos pofi, duzzadó fiatal mell és kész, ennyi a celebek összes ismérve. Nézzétek a csöcseimet! Most! A magyar „szilikon völgyeket!” Felemelő érzés lehet egy egész estén át feszengeni, nehogy a kétes feszességű bájak kilógjanak a dekoltázsból, de ugyanakkor kellőképpen szem előtt legyenek. Úgy nézhet ki, amikor a Rákóczi téren farsangot rendeznek.

Az a jó amikor celebek összekapnak, azaz ribanc oktat ribancot. Csak kicsit túljátsszák a szerepeiket. Amikor a bulvármédia minden nap reklámozza a két hónapnál rövidebb, de mindörökké tartó kapcsolataikat, és a gyakran cserélődő partnereikkel folytatott szerelmi életüket taglalják a széles nyilvánosság előtt. A nulla tehetségükkel, és eszükkel, csak a dzsungelbe valók. Sajnos karácsonykor meg a médiákba.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE