Kiemelt, Pilvaxwélemény

A CÖF és a CÖKA első közleménye 2015-ben

|

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) a látszólag független szervezet több szállal kötődik a Fideszhez, amit az is igazol, hogy a CÖF, illetve a mögötte álló alapítvány szervezi a kormánypárt melletti békemeneteket.

Az elmúlt években a Fidesz politikai eszköztárában a CÖF fontos szerepet játszott a kormánypárti szavazók mozgósításában. Egy látszólag független, valójában a Fideszhez megannyi személyes és pénzügyi szállal kötődő “civilszervezet”, a párt- és kampányfinanszírozásra vonatkozó jogszabályi kötelezettségek, előírások alól kibújva, politikai megrendelésre, korlátlan mennyiségű, részben ismeretlen eredetű forrás felhasználásával, közvetlenül avatkozott be a 2014. évi választási kampányokba. coflevel

A 2015-ös esztendőt is gyorsan elkezdték, hiszen már január elsején közleményt bocsájtottak ki.

Demokráciában az ellenzéki sajtó és médiumok a többségi polgári társadalom véleményét is egy az egyben kötelesek közölni.

Lássuk a bátorságot és a szólásszabadság tiszteletét!

A felgyorsult és lassan számtalanná váló tüntetések előtt mondanivalónkat távirati stílusban tesszük közzé. Célunk, hogy emlékezetbe idézzük a politikai múlt megkerülhetetlen eseményeit, miközben joggal aggódunk, hogy polgártársaink egy részét tépett szárnyú politikusok szántszándékkal félrevezetik.

Emlékezzünk! STOP.

A Kommunista rezsim 1989-ben, az MSZMP bukása után, irdatlan adóssághalmazt hagyott népünkre. A várt jólét helyett mindezt mi, polgárok fizettük meg. STOP. Eltüntették a KISZ és szakszervezeti vagyont. Az MSZMP vagyonát a reinkarnálódott utódpárt, az MSZP örökölte. STOP.

Nem volt elszámoltatás, történelmi igazságtétel, lusztráció. STOP.

Az MSZP-SZDSZ koalíció 8 éves kormányzás után 2010-re ismét a csőd szélére sodorta az országot. Az államadósság a GDP 85 %-ára emelkedett. STOP.

Az IMF-től és az Európai Központi Banktól felvett hitelek után minden magyar ember nyakába varrták az adósság visszafizetését. STOP.

Mai is folyik a nyomozás az MNV Zrt. alapítása és az elődszervezetek megszűntetése ügyében. Nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés a gyanú. STOP.

Az ország mérlegének meghamisítása, az EU átverése és trükkök százai jellemezték a hatalom megtartásáért nappal, éjjel és este hazudozó Gyurcsány kormányt. STOP.

A nemzeti vagyon több mint 90%-át rabló-privatizálták. STOP.

A devizahitelesek egzisztenciáját megroppantották, családok ezreit taszították kilátástalanságba. STOP.

Várjuk a választ, hogy az MSZP mikor fizeti vissza 2 milliárdos adósságát, és miért nem indul el a párt felszámolása. STOP.

Az SZDSZ 500 milliós tartozás elől menekülve csődöt jelentett, miközben vezetőik átszivárogtak új pártocskákba. STOP.

A kormány tagjait korrupcióval vádlóknak, lelkiismeretük megnyugtatása végett javasoljuk, hogy indítsák meg Gyurcsány Ferenc, Oszkó Péter, Veress János, Kóka János, Simon Gábor, Hagyó Miklós vagyonosodási vizsgálatát. STOP.

Végezetül: akik titeket, polgártársaink forradalomra bíztatnak, azok az 1956-os – fiatalok vérével megszentelt – forradalmat ellenforradalomnak nyilvánították. STOP.

A bolyongók félrevezetésére, most ravasz rókaként szándékosan, ismét keverik a fogalmakat. Nem forradalmat, hanem ellenforradalmat szeretnének kirobbantani. STOP.

Polgártársaink!

Hazánkat és az EU-t közösen kell jobbá tennünk, békéljetek meg, építsük együtt az országot.

E témában nem jöhet több STOP.

CÖF-CÖKA Vezetősége

Ez most vicc, vagy durva? Mert viccnek elég durva, így újév kezdetén.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. ambrus pál

    Ha polgártárs akkor Köztársaság?

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE