Magyar Közélet, Pilvax Primőr

A devizásokat a Fidesz “bele fogja lövetni a Dunába”

|

Hogyan vezessek fel valamit, amit ha külső szemlélőként látok, én is idegenkedéssel fogadok, mert előbb-utóbb, minden értelmet sugalló gondolatról, elképzelésről, kezdeményezésről kiderül, van valami mély és gyalázatos titok, amely megbújik a háttérben, és kiderül, hogy a magasztos és fantasztikus eszme mögött voltaképpen ott áll egy olyan rendezőelv, egy olyan érv, egy olyan idea, amely nem előre visz, hanem újra akarja kezdeni azt, amibe lassan belepusztulunk.

A forintosítás pont ez a rémálom!

Sok kiút nincs, mert a forint-piacot a Fidesz és a Bankszövetség vérszerződése irányítja.

Lassan választanunk kell, mert két és félmillió embernek eljött az utolsó perce.devizahitel
Ha a jelenlegi árfolyamon forintosítják a hiteleiket (320 Ft) – és ez még romolhat! -, én azt vélelmezem, hogy mintegy kétmillió ember konkrétan és végérvényesen csődbe fog jutni, vagyonuk elvész, megtakarításaik eltűnnek, és tetszik, nem tetszik, nyolcvan százalékuk az utcán fogja végezni.

A forint jelenlegi romlása – ha így folytatódik – a forintosítás által elérhető 10-30%-os kormányzati süketeléssel vélelmezett megtakarítást egyszerűen szublimálni fogja. Ha tovább romlik az árfolyam, az beláthatatlan következményekkel fog járni!

Távol álljon tőlem, de megkérdem a devizásokat.

Nektek amúgy mikor telik be a pohár? Momentán ti vagytok a Fidesz-politika legnagyobb vesztesei, de türelmetek és visszafogottságotok már-már azt feltételezi, hogy boldogok lesztek, ha nem devizában kell az eredeti hiteleiteket törleszteni, hanem forintban. Igaz, eddig is ezt tettétek, és lássuk be, a törlesztő részleteitek – a jelen állás szerint – vagy változatlanok maradnak, vagy ha kicsit romlik a kamatpolitikánk, még szarabbul is fogtok járni!

Folytatás

A Huppa.hu engedélyével

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE