Pilvax Primőr, Pilvaxwélemény

Tudod, mit vizsgálj Rogán?

|

A Fidesz frakcióvezetője szerint az országvédelmi akciótervnek része lehetne az is, hogy kiderüljön, “ki húzódik meg” a mostani tüntetések mögött. Ki finanszírozza ezeket az egyre drágább demonstrációkat, és milyen érdekből? – tette fel a kérdést Rogán Antal a Hír Tv P8 című műsorának adott, szombat este sugárzott interjúban.

Szerinte, ha a parlamenti pártoktól elvárják, hogy a nyilvánosság elé tárják a gazdálkodásukat, akkor az ezektől a politikai érdekcsoportoktól is elvárható.rogan

Esetükben – folytatta – nem kell a számvevőszék előtt elszámolni, nem kell megmondani, honnan teremtették elő a pénzt, és “lehet úgy csinálni, mint ha ez ilyen abszolút civil történet lenne, pedig valójában nem az

Orbán vezér úgy döntött, hogy Rogán lesz a leghitelesebb arc, hogy a civileket vegzálja. Aki teljesen hiteles, és semmilyen botrány nem köthető hozzá. Még ingatlan sem. Csak annyi a bibi Rogán frakcióvezetővel, hogy a vagyona és jövedelme nem áll teljesen egyenes arányban egymással. De szorgalmasan kell dolgozni.

Sok mindent vizsgálhatna Rogán. Politikus társai mérhetetlen vagyonosodását, és a Fidesz álcivil szervezetét a CÖF-t (Civilbe Öltöztetett Fideszesek), hogy miből tellett az a 1.5 milliárd forintra, amivel a Fidesz 2014-es kampányát támogatták.

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE