Kiemelt, Pilvaxwélemény

Páva táncoltatják Fodor Ibolyát

|

Páva Zsolt Pécs polgármestere levelet írt Fodor Ibolyának, Pécs szégyenének, az önkontroll nélküli képviselő asszonynak. Ez is egy megoldás.

Azt írja Pécs polgármestere, hogy: „Ön becsapta a Fideszt, mint jelölő és támogató pártot, amikor a párt helyi vezetése előtt – a világos és egyértelmű kérdés ellenére – elhallgatta azt a tényt, hogy Önt jogerősen elítélték bűnsegédként sikkasztásban való részvételért. A párt, a frakció és a pécsiek egy részének Önnel szemben tanúsított bizalomvesztése tehát nem alaptalan, nem pletykákra és híresztelésekre alapult, hanem tényekre!”

Az hagyján, hogy a Fideszt becsapta, de Fodor Ibolya a 19. választókerület választóit csapta be igazán. Mert a képviselő asszony munkáltatója nem a Fidesz, hanem maga a VÁLASZTÓ!

kek

Fodor Ibolyáról, a Fidesz jelöltjeként megválasztott pécsi képviselőről, kiderült, hogy korábban folytatólagosan, jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettében, mint bűnsegédet mondta ki bűnösnek, és ezért őt 1 év 6 hónap börtönre ítélte, a szabadságvesztés végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette.

Fodor Ibolya az egyik közösségi oldalon kommentelő hölgy főnökével beszélné meg, hogy rendben van-e, hogy alkalmazottja „rágalmazza a város képviselőjét”. A „képviselőnő” jelenlegi és volt cégei ellen felszámolás és végrehajtás folyt, és feketén dolgoztatott, valamint egy volt munkavállalóját jogellenesen rúgta ki, majd neki a bíróság által megállapított kárpótlást nem fizette ki. Az ügyet feltáró újságírót szintén a közösségi oldalakon becsmérli, családját pedig telefonon is zaklatja.

Nem levelezni kell Fodor Ibolyával. Fodor Ibolya viselkedése és nyilvánosságra került kétes ügyei az önkormányzati képviselői munkába vetett bizalmat nagy mértékben aláásták.

Az ez év január 29-én sorra kerülő városi közgyűlésen kell felszólítani Fodor Ibolyát a lemondásra, hiszen a képviselő asszony viselkedése kimeríti Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. Törvény 36. § (1) bekezdésében foglaltakat, mely szerint az önkormányzati képviselő nem folytathat olyan tevékenységet, amely a feladatainak ellátásához szükséges közbizalmat megingathatja.

Továbbá a 38. § (4) Az önkormányzati képviselő megválasztásától számított harminc napon belül köteles kérelmezni felvételét az adózás rendjéről szóló törvényben meghatározott köztartozásmentes adózói adatbázisba (a továbbiakban: adatbázis). Az önkormányzati képviselő az adatbázisba történő felvételére irányuló kérelme benyújtásának hónapját követő hónap utolsó napjáig köteles a képviselő-testületnél igazolni az adatbázisba való felvételének megtörténtét. Amennyiben az állami adóhatóság az adatbázisba történő felvételt követően megállapítja, hogy az önkormányzati képviselő az adatbázisba történő felvétel feltételeinek nem felel meg, az adatbázisból törli, amelyről írásban értesíti a képviselő-testületet és a kormányhivatalt. Információim szerint ezt Fodor Ibolya ezt elmulasztotta.

A városi közgyűlés szólítsa fel a képviselő asszonyt a lemondásra. Ezt már nem hagyhatja figyelmen kívül Fodor Ibolya. Levelezgetni lehet vele, az csak puszta időhúzás. Oszt jó napot!

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Búgó Zoltán

    Én nagyaon béelezugtam ibolyába. Ezér a a vörös matyi kanomat fedeztetnhém vele. A kölykök fele fele. De a kicsi 300 kg.-os matyim elbír-e ezzel a jószággal?

    Próba: imél: gaz7ska@gmail.com

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE