jegyzet, Kiemelt

A vasárnapi zárva tartás és a génmanipulált képviselők

|

A Semjén féle kereszténydemokrata gittegylet keményen dolgozik. Volt „Zsigamarcell” aki szerint havi 47 ezer forintból is meg lehet élni. A KDNP szerint heti hat nap munkából is meg lehet, ezért bezáratnak vasárnap.

Biztos arról is készült hatástanulmány, hogy a vasárnapi zárva tartás, hogyan fogja fellendíteni a templomba járást.

Igaz arról is készült hatástanulmány a Nemzetgazdasági Minisztérium által még 2011-ben megrendelt, hogy  a KDNP javaslata mit is jelent a Nemzet Gazdaságára nézve.

zarva

A hatástanulmány szerint a nulla százalékos KDNP javaslata szerint bevezetett vasárnapi zárva tartás miatt több mint tízezer ember veszítené el a munkáját, és közel 50 milliárdos veszteség érné a költségvetést.

Ennek ellenére aZemberek kormánya és személyesen a Nemzet Miniszterelnöke is támogatta a törvényjavaslatot várható gazdasági-társadalmi károk bekövetkezésének pontos ismeretében. Nem is beszélve a „génmanipulált” képviselőkre, akik nem gondos mérlegelés, hanem a frakcióvezetői bekiabálásra megszavaznak mindent.vasarnap

Úgy tűnik, hogy  unortodox magyar gazdaságpolitika beérett, és az ország annyira erős, hogy már több tízmilliárdos veszteség sem rázza meg.

A génmanipulált képviselők hoztak egy döntést, ami az elkészült és kifizetett hatástanulmány szerint is káros az országra nézve, és amit a lakosság 2/3-a ellenez. Az Ipsos  felmérése szerint a magyar lakosság a vasárnapokat jellemzően otthon tölti, de közel negyedük a hét utolsó napjára ütemezte eddig az élelmiszer- és háztartási cikkek beszerzését.

Az Ipsos Zrt. 2015. március elején országos reprezentatív kutatást végzett a felnőtt magyar lakosság körében azzal kapcsolatban, hogy az új törvény várhatóan milyen hatással lesz hétvégi tevékenységekre, beleértve a tervezett és nem tervezett bevásárlásokat.

 De ők a génmanipuláltak, csak azért is megcsinálták. Minél értelmetlenebb, annál határozottabban akarták az ő 2/3-os pökhendiségükkel. A Fidesz hátán a parlamentbe bejutó, a parlamenti jelenléttel járó előnyöket már ötödik éve élvező  nulla százalék csak keresztülverte az akaratát.

A vasárnapi zárva tartás járulékos haszna az, hogy elviszi a figyelmet a Fideszt körüllengő korrupcióról, a brókerbotrányokról, az eltűnt 100 milliárdok okozta a Fideszhez is köthető botrányról, az ügynökmúltról nem is beszélve.

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Dezső de Garas

    Volt egy klasszikus film, Jöttünk, Láttunk, Visszamennénk. Csodálatos film volt, és pont erről szólt ami most folyik Magyarországon. Amikor gyengék voltunk, hátunkra vettük zsákfost, és vele próbáltuk meg vissza menni a jövőbe, és ismét megmenteni a kedvenc feleségünknek kinézett hercegnőt. Csak ahogy láttuk a filmet, zsákfos valóban az idődimenzióban egy fosként végezte, mint ahogy ebbe az egész politikai szarba, a KDMP aki, egyszer akart bemutatni Magyarországon egy okosat és a Fidesz oda állt mellé. Higgyétek el nekem, ez a vasárnapi bezárás akkora butaság, mint zsákfos időutazása: Egy marék fos.

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE