Kiemelt, Magyar Közélet

Újabb szorgos kis családi vállalkozó

|

Simon László államtitkár felesége 21 millió 250 ezer forintért vásárolt meg egy Velence-tó közeli ingatlant a Nadapon. 34 hektárral gyarapodott a família. Az államtitkár felesége jól tud licitálni, hiszen 617 ezer forintot fizetett hektáronként, igaz a szomszédos Velencén majd 3 millió forintos hektáráron adták el a meghirdetett állami földet.

A föld megszerzése azért is tűnik jó üzletnek, mert idegenforgalmi célokra is alkalmas, a nadapi önkormányzat több befektetővel is tárgyalt korábban, akik szállodát konferenciatermekkel, sőt még termálfürdőt is építettek volna oda.lsimo35

L. Simon László feleségével közös cégein keresztül mintegy nyolcvanhektárnyi területet birtokolhat a Velencei-tó környékén. A szorgos államtitkár és a gazdálkodó felesége eddig 80 millió forint állami és uniós támogatást kaptak.

Simon László a Velencei tó környékén induló földárverésekről úgy nyilatkozott, hogy a földvásárlás az esetében teljesen rendben lenne, és politikai kockázat sincs a dologban. Ő nem vesz földet. Azt viszont nem zárta ki, hogy a felesége elindul árverésen, ugyanis hosszabb távon inkább a gazdálkodásra szeretné építeni a családja egzisztenciáját.Agárdon működik az L. Simon borászat és panzió is. Az államtitkár felesége a gazdálkodás mellett egy fitnesztermet is üzemeltet.

Az üléspont határozza meg az álláspontot. L. Simon államtitkári székben üldögél.  A felesége álláspontja szerint gazdálkodni kell. Azért is vettek újabb földeket, majd ötöd áron mint néhány kilométerrel távolabb.

 

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. Kistigris

    Na. Mészáros, Lázár, Rogán, Habony kifizetve, jöhet L. Simon. Aztán csak sorban tovább. Amíg ez a birka nép hagyja.

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE