Magyar Közélet, Pilvax Primőr

Fogy a türelmünk

|

Türelmesen végignéztük, hogy Simicska Lajos, a Közgépen keresztül lenyúlta az Uniós beruházásokat és vele százmilliárdokat.

Türelmesen végignéztük, hogy a mi Lőrincünk, gázszerelőből az ország egyik leggazdagabb emberévé válik.

Aztán türelmesen néztük,hogy Matolcsi 3 ezermilliárdot eltapsolt, döglött ingatlanokra, festményekre és saját alapítványaira.

gazdagok

De türelmünk kitartott még akkor is amikor, Szijjártó, Lázár és Rogán, akik a semmiből jöttek, és mindenné váltak.

Türelmünk csak nem fogyott, még akkor sem, amikor Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István saját lábra állva, több milliárd közpénzt vágott zsebre, földbirtokosok lettek és most kastély tulajdonosok.

És még mindig nem fogyott el a türelmünk, pedig már kendőzetlenül rabolják a magyar állami földeket, a pillánk sem rebben már a bróker cégeken keresztül lecsapolt milliárdok hallatán és fel sem kapjuk a fejünket, amikor bemondják a hírekben, hogy; Orbán közeli nyerte vagy vette vagy kapta meg.

Türelmesek vagyunk. Igaz, a türelem az ember legnagyobb erénye. De a jó Isten áldjon már meg bennünket, a türelem csak addig erény, amíg vissza nem élnek vele!

És a Mi türelmünkkel, nap, mint nap visszaélnek ezek a csúszó-mászó férgek! Elfogyott a türelmünk! Már mindent elloptak!

Nem hagytak mást, csak a szemünket, hogy sírni tudjunk!

Azt mondom; Eddig és ne tovább!

https://www.facebook.com/magyarszovetsegikoztarsasag/?fref=nf

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE