Kiemelt, Patacsi Pilvax

Még egy utolsó, és vége van(volt)

|

Sokan kérdezték, nem írok Miklós temetéséről? Nem.  Öregemberek mondják gyakran, milyen  szép temetése volt xy-nak.  Nekem nem szép egy temetés. Születni szép, meghalni,-  mikor megszületünk,  – tudjuk, hogy eljön a halál nekem nem tetszik.  Éltem, és ebbe más is belehalt már. Elismerem, a katonai tiszteletadás nekem új volt és tényleg adott egy pátoszt. Valóban szép volt. Kérdeztek, csináltam-e fényképeket. Nem. Nem csináltam. Talán hiba volt. Nem jutott eszembe, mert egy barátot temettem, és nem egy barát esküvőjén, születésnapján voltam. Ha valaki készített felvételeket, szívesen látom, küldjétek, az egyesület levéltárában biztos jó lesz. hederics02@gmail.com címre.

miklósKérdezik sokan, mi lesz az egyesülettel. Július elején összehívjuk a közgyűlést, és majd dönt ebben. Kérdezik sokan, mi lesz a patacsipilvax-al. Az egyesület lapja, majd ebben is a közgyűlés dönt. Most azt látom, hogy olyan gondokkal kell megküzdenem, amire nem voltam felkészülve. Szeretném megoldani, hogy a lap tovább működjön. Nem tudom, jó-e ez. Én nem vagyok Miklós, mint ahogy ő sem volt Doki. Egyedül írni, már nem a pilvax, csak egy blog. A patacsipilvax nem egy blog volt soha. Én úgy gondolom, hogy amennyiben folytatjuk, akkor az már más oldal lesz. Ameddig tudom, megőrzöm a patacsipilvax szellemiségét, mert ebben soha nem volt vita köztünk. Függetlenek voltunk mindentől. De higgyétek el, ti is majd unalmasnak találjátok, ha csak én írok.

Még egy gondolat. Miklósról és a haláláról nem szeretnék többet írni. Lezárom. Vagy megújult lappal kezdünk, vagy sehogy. Talán ő is ezt szeretné. Én meg nem tudom.

Sokan kérdezték, nem írok Miklós temetésről? Nem, de mégis. Most írtam, de többet nem tudtam. És nem is fogok. Az élet megy tovább.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
 1. Vogi

  Doki ne hagyd abba az írást! A Miklósnak meg valóban szép, temetése volt. Ha lehet szép egy temetés. A végső tiszteletet megkapta, ami járt is neki. Soha nem felejtjük amíg élünk! Utána meg egy új Pilvaxot kezdünk vele együtt. Isten nyugosztalja szeretett barátunkat, Lőrincz Miklóst.

  ↑ LinkVálasz
 2. Doki

  Ne haragudjatok ezért a sok szemétként bejövő kommentekért, százával dőlnek be, valahol sérült a lap biztonsága. Próbálom egyesével levadászni őket, de nem tudom mindegyiket törölni. Nem tudom ki a lap webmestere,nem volt időm megkérdezni a Miklóst, de ha véletlenül olvas bennünket, keressen meg, segítsen. Köszönöm.

  ↑ LinkVálasz
 3. Mohito

  Szerintem ne hagyd abba.Bár nem tudod ki vagyok én mindig elolvastam az irásaidat a tiédet is és a Miklósét is. Ne hagyjuk elveszni ezeket az értékeket! Sajnos én sem fényképeztem bár lett volna mit. Egy élmény volt amennyire egy temetés élmény lehet…..

  ↑ LinkVálasz
 4. Jaszberenyi Judit

  Kedves Doki!

  En fényképe ztem, egy ket képet atkuldhetek, meg a kis Mikinek is , vele úgyis ertekeztek többet, gondolom, es majd együtt kiválasztja tok a kis Mikiekkel, hogy melyik az, mi jo neked..

  Orulok, hogy megismertem Önt, bar ne ilyen körülmények között találkoztunk volna..

  Üdvözlettel , JASZBERENYI JUDIT

  ↑ LinkVálasz
 5. Névtelen

  a Patacsi Pilvax face oldala is megállt …talán a Miklós osztott meg ott utoljára dolgokat.
  Doki! Tényleg az élet megy tovább…. írj tovább …mert a Miklós is így akarná.
  Én sem fotóztam sajnos.

  ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE