Ez-az-amaz

Bevezető a kockuláshoz

|

A kockaember ismertető védjegye: naphosszakat képes eltölteni a monitor képernyője előtt, achievementekre vadászva, vagy csak egy játék végigjátszására. A mega kockák törekednek arra, hogy ők legyen a legjobbak az adott játékban/ játékterületen.

Sokszor azzal akasztjuk ki a szüleinket, hogy a feltett kérdésre miszerint: „Mit csinálsz édes fiam?” Az a válasz, hogy kockulok. Egy fárasztó nap után jó leülni a gép elé, és játszani. Amikor a nagydarab monitorok voltak a divatban, akkorák voltak, mint egy nagy kocka. Több órai gépezés után az ember feje akkora lett, mint a kocka. Bekockultunk, mert sokat szeretünk játszani.

A monitorok manapság már néhány centiméter vastagok. Talán váltanunk kéne? Sikulok? Nem tudom, valahogy a kockulás jobban tetszik. De érdemes átgondolni a kérdést. A világon, számos helyen játszanak az emberek különféle játékokkal, egyesek egyedül, míg mások klánokba, közösségekbe tömörülve hajtják végre, eme fenséges szórakozást.

Miért is jó a kockulás? Kapcsolatokat építhetünk és a szürke hétköznapokból elmenekülhetünk a számítógépes világba. Lehetőségünk nyílik közösségeket építeni a világhálón és idegen emberekkel megismerkedni, akár más nyelvezetű és kultúrával rendelkező ismeretlen személyekkel is.Személy szerint én az Rpg játékokat szeretem (Role Playing Game, amely a magyarban annyit tesz, hogy szerepjáték)

Az interneten lehetőségünk akad arra, hogy barátainkkal, ismerőseinkkel együtt játszhatunk.

A szórakozást az internetben rejlő lehetőségek erősítik, pl: az interneten egy időben lehet mikrofonnal beszélgetni harcostársainkkal, amely a taktikai szempontok miatt mérvadó lehet. Játszani több száz kilométerre levő ismerőseinkkel, barátainkkal.

Várjuk az ötleteket, javaslatokat a kockulás rovathoz.

Dura

 

 

 

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE