Az egyenlőknél egyenlőbbek

Az elmúlt hetekben kiderült, hogy több fideszközeli családtag is bevásárolt a földárveréseken. Mészáros Lőrinc és családja 1391 hektárnyi földet vett majd kétmilliárd forintért.

Parlamenti kocsma

A választékos modorú házelnök erre úgy reagált, hogy az LMP és a Jobbik is nyújtson be kezdeményezést a házszabályról való eltérésről, hogy „kórusban kiabálhassanak”.

Újabb szorgos kis családi vállalkozó

Az üléspont határozza meg az álláspontot. L. Simon államtitkári székben üldögél. A felesége álláspontja szerint gazdálkodni kell. Azért is vettek újabb földeket, majd ötöd áron mint néhány kilométerrel távolabb.

Sokat tankolnak és ingyen laknak

Ez a képviselői példamutatás. Mondjuk a minimálbéreseknek. Megnézném, hogy ha képviselő urak a minimálbér ötszörösét kapnák és mindent maguknak kéne fizetni, akkor ezt a luxust megengedhetnék-e maguknak?

Csak nő a szegénység

Magyarországon két ember elégedett a fizetésével. Rétvári Bence államtitkár és én. Én a Rétváriéval, ő meg az enyémmel. Szívesen látnám, ha Rétvári államtitkár bemutatná, hogyan kell megélni a minimálbérből.

Mozgó Tudásközpont

A hamar munka ritkán jó. Furcsa is lett volna, ha nem történik valami. Ami méltó az EKF évéhez. A tervezett beruházások mind késtek, és általában plusz költségekkel jártak.

A legszigorúbb közbeszerzési törvény

Igaza van a miniszterelnöknek! A közbeszerzés az valóban szigorú. Szigorúan csak a Fideszes holdudvar nyer meg mindet. Az is igaz, hogy hazánkban a legtisztább a közbeszerzés! Már a kiírásakor teljesen tiszta, hogy ki fogja nyerni.

Egy sikeres családi gazda

A kormány 381 ezer hektár állami termőföld, eladásával: „a kis családi gazdaságokat akarja megerősíteni.” Nyilatkozták bőszen a kormánypárti politikusok az … Bővebben

Tévedések vígjátéka a Parlamentben

A képviselők többsége nem is tudja, hogy miről szavaz. Nem olvassa el, pedig erre alkalmazhat munkatársakat is. A csorda szellem megvalósul a T. Házban is.

A „kopasz” magyarázat

Ez a törvénymódosítás tényleg növeli a versenyt. Egyenlő pályák, egyenlő esélyek. De én kormánypárti képviselő külön háztartásban élő hozzátartozója vagyok.

A miniszterelnöki biztos

Ennek eredményeként 1998-ban vádat emeltek ellene hűtlen kezelés és a számviteli fegyelem megsértése miatt. Göncz Árpád köztársasági elnöktől eljárási kegyelmet kapott, így a bírósági tárgyalás elmaradt. A kegyelmi eljárás iratait 30 évre titkosították.

Téved-TEK

Az esztelen erőszak terjed. Lassan már a mi kis mindennapi világunkba is belopakodik a félelem. Mert az őrület felé tart ez a világ.

Azemberek Kormánya?

2010 – ben a Nagy Szavazófülke Forradalom után a kormányzat „pofátlannak” ítélte a 2 millió forint feletti állami fizetéseket. Azemberek kormánya ez év szeptemberében szépen csöndben eltörölte az államicég – vezetők 2 milliós bérplafonját.

Mire hozták létre a KLIK-et?

A valóság az, hogy a KLIK egy működésképtelen vízfej, amit a tanári karok és az iskolák nyakába ültettek. Egy általános iskolai dolgozó levele rá is világít, hogy mit is csinál a bürokratikus vízfej.

Drágul a magán pálinkafőzés

Drágul jövő januártól a magán pálinkafőzés. Ez derül ki az Országgyűléshez kedden benyújtott adócsomagból. Jövőre adójegyet kell kiváltania annak, aki magánfőzésben szeretne pálinkát előállítani.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE