Kiemelt, Magyar Közélet

Simicska: Orbán egy fehérje-fröccs

|

Hónapok óta hangos volt a média az Orbán – Simicska háborútól. Természetesen minden vezető fideszes korifeus tagadta a háborút. Tegnap a háború új szakaszába lépett. Simicska Lajos Bibó-kollégista Fidesz-háttérembere és  jobboldali médiacézárként is évtizedeken át kerülte a sajtónyilvánosságot. De tegnap szólt, de nagyot.

Orbán Viktor volt szobatársa legecizte a regnáló miniszterelnököt. Lakva ismeri meg az ember a másikat.  A fülkeforradalom kezdi felfalni a gyermekeit.gec3

Simicska Lajos az után akadt így ki miután megtudta, hogy médiavállalkozásainak vezetői erkölcsi okokra hivatkozva lemondtak.  Távozott posztjáról Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője, a Hír Televízió elnöke, Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője, Élő Gábor, az MNO főszerkesztője, Szikszai Péter, a Hír Televízió vezérigazgató-helyettese, Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese és Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese.

Erkölcsi okokra hivatkozva. Te Jóságos Atyaúristen. Nem szakad rájuk a plafon. Ezek az emberek irányították eddig azt a kormánypárti médiagépezetet, amiből megtudtuk, hogy mennyivel jobban élünk, hogy az ország egyre erősebb.  Nincs megszorítás. A médiahenger azt is folyamatosan sulykolta, hogy aki azEmberek kormánya ellen támad, az a külföld fizetett ügynöke. Tegnap ezek a főszerkesztők és helyettesek álltak fel.

Az eddigi Orbán-hű főszerkesztők, és főszerkesztő helyettesek Simicska „totális médiaháború” nyilatkozata miatt álltak fel, amit a Népszavának adott a korábbi kenyéradó gazdájuk.

Simicska Lajos azt is mondta, kirúg minden orbánistát a Magyar Nemzettől, és a saját embereit ülteti a helyükbe. Azt is mondta, hogy nem beszél már tavaly április óta Orbán Viktorral. Szarok rá, hogy mit gondol mondta arra a riporteri kérdésre, hogy beszélt-e az esetről Orbán Viktorral.

Hozzászólások

Hozzászólás írása ↓
  1. toportyán

    Csintalan Sándor kijelentette: a mostani konfliktus kitörése a választások utánra tehető, amikor Orbán Viktor előállt azzal, hogy be kell darálni a médiát, mert ő úgy gondolja, hogy nem kell Index, meg RTL Klub sem. Hozzátette: a másik dolog pedig Paks volt. Simicska Lajos azt gondolja, hogy ez rossz projekt politikailag, energetikailag és környezetvédelmi szempontból is – vélekedett.

    ↑ LinkVálasz

Minden vélemény számít!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE